Računalništvo, telefonija
09.02.2017 06:37

Deli z drugimi:

Share

3 najboljše pametne zapestnice, ki jih dobite že za manj kot 20 evrov!

No.1 F1
No.1 F1

Cenovni razpon današnjih pametnih pripomočkov sega od nekaj evrov pa vse do nekaj sto evrov. Čeprav so dražje naprave videti lepše in morda ponujajo večje število prednameščenih aplikacij, to še ne pomeni, da ponujajo tudi boljše možnosti. Da bi pri nakupu pametnih zapestnic nekaj privarčevali, smo za vas poiskali tri zapestnice, ki jih lahko kupite že za manj kot 20 evrov. Te ponujajo osnove možnosti, ki jih pričakujemo od pametnih zapestnic, kot so merjenje števila prehojenih korakov, pošiljanje obvestil na pametni mobilni telefon, merjenje srčnega utripa, merjenje spanja, štetje števila korakov in še mnogo več. V nadaljevanju prispevka si poglejmo, zakaj se splača kupiti poceni zapestnice, kot so MGCool Band 2, No.1 F1 in Zeblaze B1.

No.1 F1

Podjetje No.1 je s pripravo pametne zapestnice F1 ponovno dokazalo, da lahko za malo denarja dobilo zelo kakovostno in uporabno napravo. Pametna zapestnica F1 bo obliki spominja na prvo generacijo pametnih zapestnic Nike, pri čemer je ta izdelana iz trpežnih materialov, zato je primerna tako za vsakodnevno uporabo kot tudi pri izvajanju športnih aktivnosti. Vse informacije so uporabniku izpisujejo tako na zaslonu naprave kot tudi na pametnem mobilnem telefonu, in sicer preko namenske aplikacije. Ravno ta je ena izmed največjih prednosti nakupa pametne zapestnice No.1 F1, saj nam ta prikazuje vse ključne informacije o naši aktivnosti in spanju na enostaven in pregleden način. Za nakup zapestnice pa je potrebno odšteti le slabih 20 evrov (bit.ly/No-1-F1-RN).

MGCool Band 2

Pametna zapestnica MGCool Band 2 je tudi odlična izbira, čeprav ta ne razpolaga z na dotik občutljivim zaslonom. Tu je na voljo tipka »domov«, ki prav tako odlično opravlja svoje poslanstvo. Z njeno pomočjo lahko upravljamo celo z glasbo na našem pametnem mobilnem telefonu. V primerjavi s pametno zapestnico No.1 F1 ime nekoliko manj dodelano programsko opremo za pametne mobilne telefone, kljub temu pa nas ta ne bo postila na cedilu. Pametna zapestnica MGCool Band 2 je naprodaj za slabih 20 evrov, in sicer na spletni povezavi bit.ly/mgcool-band-2-RN.

Zeblaze Zeband 2

Pametna zapestnica je zaradi zanimive oblike bolj primerna za nežnejši spol, brez težav pa jo seveda lahko nosimo tudi moški. Poleg tega lahko iz ohišja ure brez težav odstranimo pase, kar bo poenostavilo njeno čiščenje. Mobilna aplikacije prav tako ne ponuja vseh možnosti, kljub temu pa je ta nadvse všečna na pogled in nam ponuja vse potrebne informacije. Pametna zapestnica Zeblaze Zeband 2 je naprodaj za slabih 19 evrov, in sicer na spletni povezavi bit.ly/zeblaze-zeband-2-RN.

Zaključek

Med vsemi pametnimi zapestnicami, ki smo jih predstavili v tem prispevku, verjamemo, da je zmagovalec nedvomno pametna zapestnica F1 podjetja No.1. Tu namreč gre za kakovostno napravo, ki ponuja bogate funkcije in bo zlahka prepričala tudi nekoliko zahtevnejše uporabnike. Drugo mesto zaseda pametna zapestnica MGCool Band 2, ki razpolaga z nekoliko manj dodelano mobilno aplikacijo, sam izdelek pa je narejen precej kakovostno. Na zadnjem mestu pa najdemo pametno zapestnico Zeblaze Zeband 2, ki ponuja najmanj v primerjavi s preostalima dvema modeloma, kljub temu pa gre za odličen izdelek, ki je naprodaj za manj kot 19 evrov.


Prijavi napako v članku