Računalništvo, telefonija
10.04.2017 10:09

Deli z drugimi:

Share

2017 iF Design Awards za Brother

2017 iF Design Awards za Brother
2017 iF Design Awards za Brother

Brother je prejel sedem priznanj 2017 IF Design Award za svoje laserske naprave, skenerje, mobilne tiskalnike in tiskalnike nalepk.

Priznanje IF Design Award se podeljuje za izjemne oblikovalske ideje že od leta 1953, zato gre za mednarodno priznano znamko odličnosti. Ocenjevanje je potekalo tri dni v Hamburgu, pred komisijo, ki jo je sestavljalo 58 uglednih mednarodnih strokovnjakov. Ocenjuje se ne samo zunanji videz izdelka, ampak tudi funkcionalnost in okoljska učinkovitost.

Letos se je za priznanje IF Design Awards potegovalo kar 5.575 izdelkov iz okoli 59 držav, zaradi česar je še posebej prestižno. Sedem priznanj v štirih kategorijah izdelkov je pripadlo Brotherju, strokovnjaku za tiskanje in tehnologijo, ki praznuje svoje desetletje zmag.

Priznanja so prejeli naslednji Brotherjevi izdelki: laserski tiskalniki oziroma večfunkcijske naprave HL-L5200DW/MFC-L5700DN, HL-L6400DW/MFC-L6900DW, skener ADS-3600W, serija tiskalnikov nalepk PT-E800, mobilni tiskalnik PJ-773 ter tiskalnika nalepk PT-P950NW in PT-P300BT.

Jure Gaspari, regionalni predstavnik Brotherja za Slovenijo, Hrvaško in BiH: “Zelo smo ponosni, da smo prejeli to priznanje. Brother stremi k nenehnemu izboljševanju kakovosti oblikovanja in k inovacijam, da bi tako uporabnikom ponudil čim večjo vrednost.’’

Kontakt:

Brother – regionalno predstavništvo za Slovenijo, Hrvaško in BiH

Brnčičeva ulica 29, 1231 Ljubljana-Črnuče

E-pošta: jure.gaspari@brother-cee.com

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku