16.03.2012 11:26

Deli z drugimi:

Share

12 “norih” dodatkov za nov iPad

iCADE – 76 evrov
iCADE – 76 evrov

Nekateri izmed vas v rokah morda že držite nov iPad in se igrate z novim Retina zaslonom ter LTE povezljivostjo, ki sta očitno dve najpomembnejši pridobitvi novega iPada. Medtem ko se nekateri igrajo, pa se spet drugi osredotočajo v izdelavo najrazličnejših dodatkov, ki lahko tablico naredijo še uporabnejšo. S časom, vsaj tako se zdi, se na tržišču pojavlja vse več idej kako uporabljati iPad. Do zdaj je znano, da ga uporabljajo v šolah, medicini, v letalih, v zadnjem času pa po njem posegajo tudi številni glasbeniki, ki iPad uporabljajo namesto svojih ritem »mašin« ali celo kitar. V nadaljevanju vam predstavljamo 12 odličnih dodatkov za nov iPad, ki bi lahko še dodatno spremenili način zakaj in kako lahko uporabljamo to novost iz Apple-a. Ob tem moramo priznati, da bi bile takšne stvari z našimi prenosniki povsem nemogoče.

THE BELKIN CHEF STAND – 30 evrov
Videli smo že razne aplikacije iPada v kuhinji, no tale podstavek vam bo zagotovo prišel prav. BELKINov dodatek vam bo pridržal recepte, da se bose vi lahko lažje osredotočili na kuhanje.

DIGITECH iPAD PEDALBOARD – 382 evrov
Pedalboard vam ponuja številne ustvarjalne možnosti. S pomočjo naprave lahko uporabite 87 različnih pedal, 54 ojačevalnikov in 26 “predalnikov” s pomočjo katerih boste ustvarili povsem nov zvok.

iCADE – 76 evrov
Vstavitev iPad v ICAD retro ohišje, povežite se preko Bluetootha in zaigrajte eno od številnih retro arkadnih iger – da tudi Atarijeve Asteroide. Če ste se naveličali zaslona na dotik uporabite kar igralno palico. .

iTAR – 153 evrov
»Kitara« iTar Itar vam bo ponudila popolnoma nov način ustvarjanja glasbe. S pomočjo iPada boste lahko preigravali akorde, hkrati pa boste imeli občutek, da imate v roki pravo kitaro.

iVICTROLA – 755 evrov
Maljhna a precej draga igrača vam omogoča, da iPad povežete z že zdavnaj pozabljenim gramofonom.

iPad LOGITECH KEYBOARD CASE – 76 evrov
Če vam gre virtualna tipkovnica že pošteno na živce, hkrati pa ne bi radi plačevali za »fancy« tipkovnico iz Apple, potem vam bo tale Logitechov dodatek več kot v pomoč.

iPad MAGNUS STAND – 38 evrov
Če ste ponosni lastnik iMac-a ali LED Cinema zaslona, potem se bo tole stojalo več kot odlično vklopilo v okolje polno Applovih pripomočkov.

MINIOT iPad COVER – 54 evrov
Če se vam originalni Applovi Smart Coveri ne zdijo ravno posrečeni, potem boste zagotovo navdušeni nad pokrovom izdelanim iz finega lesa.

NUMARK iDJ LIVE – 76 evrov
Si želite postati DJ? Morda vas bo ta naprava iz Numarka prepričala da začnete svojo glasbeno kariero. Roko na srce naprava ravno ne ponuja profesionalne izkušnje, zagotovo pa vam bo v pomoč pri vaših začetnih korakih.

PLUGBUG – 27 evrov
Ta naprava vas bo odrešila razmišljanja »kje za vraga je spet moj polnilec«. Praktična in precej ugodna rešitev za vaše pozabljive možgane.

STOMPBOX– 76 evrov
Ta krmilnik vam bo ponudil nov svet ustvarjalnih možnosti.

V-LUXE iPad STAND
Želite vaš iPad pretvoriti v retro televizor? S tem dodatkom bo to mogoče. Stojalo je izdelano iz afriškega mahagonija, v sebi pa skriva tudi dokaj dostojen zvočnik. Nekaj za v vašo pisarno torej.


Prijavi napako v članku