Programska oprema
14.03.2006 12:19

Deli z drugimi:

Share

10 let partnerstva podjetij S&T Hermes Plus in Check Point

Podjetje S&T Hermes Plus že 10 let uspešno sodeluje s podjetjem Check Point, vodilnim svetovnim ponudnikom storitev na področju računalniške varnosti. S&T Hermes Plusu pridobljena naziva podjetja Check Point – »Certified Support Partner« in »Check Point Authorized Training Center« –omogočata trženje Check Pointovih storitev na področju regije Adriatic in pripravo certificiranih izobraževanj.

Daniel Šafar, direktor partnerske mreže za Vzhodno Evropo pri podjetju Check Point, je ob tej priložnosti S&T Hermes Plusu izročil posebno priznanje za odlično sodelovanje na področju regije Adriatic. S&T Hermes Plus s Check Pointovimi izdelki izvede približno 10 zahtevnih projektov letno, predvsem v srednje velikih in velikih podjetjih ter v bančnih okoljih oz. povsod tam, kjer je varnost podatkov še posebej pomembna. Strokovnjaki S&T Hermes Plusa nudijo svetovanje, prodajo in podporo izdelkov ter storitev Check Pointa.

»10 let uspešnega sodelovanja z enim vodilnih ponudnikov storitev na področju računalniške varnosti je za S&T Hermes Plus izjemno priznanje, saj s tem dokazujemo svojo strokovnost in usposobljenost na tem področju,« je dejal Klavdij Godnič, predsednik uprave podjetja S&T Hermes Plus in generalni direktor regije Adriatic v S&T-ju.

Podjetje Check Point Software Tehnologies je vodilni ponudnik storitev in rešitev za spletno varnost. Podjetje je prisotno na področju požarnih zidov za velika podjetja in končne uporabnike ter na trgu VPN. Podjetje s 1.400 zaposlenimi nudi edinstvene varnostne arhitekture, ki zagotavljajo varnost poslovnim komunikacijam. Njihovi izdelki ZoneAlarm so izjemno cenjena rešitev za zaščito osebnih računalnikov pred napadi hekerjev, pred vohunskimi programi in krajami podatkov, rešitev Open Platform for Security (OPSEC) pa uporablja več kot 350 največjih svetovnih podjetij. Check Point ima zgrajeno mrežo več kot 2.200 partnerjev v 88 državah po vsem svetu. Več informacij o podjetju je na voljo na spletni strani www.checkpoint.com.


Prijavi napako v članku