Računalništvo, telefonija
27.05.2014 13:10

Deli z drugimi:

Share

03. DIGGIT že čez en teden

03. DIGGIT z vrhunskim programom in tekmovanjem za nagrade
03. DIGGIT z vrhunskim programom in tekmovanjem za nagrade

4. in 5. junija 2014 bo na Oder pod zvezdami v ljubljanskem LGL-ju stopilo več kot 30 digitalnih strokovnjakov, ki bodo z udeleženci 03. slovenske konference o digitalnih komunikacijah DIGGIT delili nova znanja in obilo praktičnih nasvetov za boljše digitalno komuniciranje in poslovanje. Na Ljubljanskem gradu bodo 4. junija 2014 ob 21:30 podeljene tudi prve nagrade DIGGIT, v osrednjem programu konference pa bo 5. junija 2014 med 15:30 in 17:00 izmed šestih finalistov izbrana tudi zmagovalna ekipa na izboru DIGGIT startup ideja 2014.


Na 03. Diggitu bo navduševalo in izobraževalo sedem tujih govorcev, ki so Pepe Moder, globalni direktor digitalnega marketinga in komuniciranja iz multinacionalke Pirelli Tyre, Klavs Valskov, partner v londonski svetovalni agenciji Agenda Strategies, Mariusz Pawelczyk, direktor prodaje za SVE iz agencije Sociomantic Labs, Davor Runje, soustanovitelj hrvaške kreativne digitalne agencije Drap, dr. Katharina Wendl, vodja novih medijev in spletne trgovine v Hervisu, Petr Kral, svetovalec za digitalni marketing z bogatimi izkušnjami s področja spletne trgovine, in Jitka Dvorakova, generalna direktorica ene vodilnih čeških spletnih trgovin z IT in elektronskimi napravami. Udeležencem Diggita bodo na lastnih primerih dobre prakse pokazali kaj je trenutno vroče v digitalnem komuniciranja ter kako lahko te novosti uporabijo sebi in predvsem svojim blagovnim znamkam v prid.

Vrhunski pa niso samo govorci 03. Diggita, ampak tudi nekatera slovenska digitalna dela. V sredo, 4. junija 2014, ob 21:30 bosta organizatorja v Gostilni na gradu na Ljubljanskem gradu najboljšim podelila 14 zlatih nagrad DIGGIT v kategorijah avtomobilska industrija, B2B, farmacija, finančne storitve, hrana & pijača, IT & telekomunikacije, izdelki in storitve za otroke, javni sektor, mediji & zabava, moda, neprofitne organizacije, prodaja, storitve in turizem ter 4 velike nagrade DIGGIT v kategorijah digitalna inovacija, digitalna strategija, digitalno oglaševanje in družbeni mediji. Vseh 53 prijavljenih del pa si lahko ogledate na TheDIGGITtv.

V četrtek, 5. junija, med 15.30 in 17.00 se bo na 03. Diggitu predstavilo tudi šest finalistov DIGGIT startup ideje 2014, ki so FunSlovenia, Beeyond, Datafy.it, Doctrina, Smart Profiler in Nizkocenovci. Zmagovalna ekipa, ki jo bodo izbrali Simon Belak iz Hekovnika, Božidar Novak iz Skladovnice kreativne industrije, Aleš Smokvina iz Telekoma Slovenije, David Božič iz RSG Kapitala in občinstvo Diggita, bo prejela naziv DIGGIT startup ideja 2014 in enomesečni coaching Hekovnika v vrednosti 1.500 € ter druge praktične nagrade organizatorjev. Vstop na izbor DIGGIT startup ideja 2014 je prost.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MEDIJSKI PARTNER d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MEDIJSKI PARTNER d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku