Računalništvo, telefonija
17.01.2012 08:59

Deli z drugimi:

Share

ZOTAC® pričel CES 2012 s trojico novih mini računalnikov ZBOX

Novi trojček 2. generacije kompaktnih osebnih računalnikov, t.i. mini PC-jev, ZOTAC ZBOX zagotavlja izjemno energetsko učinkovitost in predvajanje video posnetkov izjemne visoke ločljivosti.
Zotac_ZBOX_mini_računalniki
Zotac_ZBOX_mini_računalniki

Podjetje ZOTAC International, vodilni inovator in serijski proizvajalec, je danes pričel sejem zabavne elektronike CES 2012 s trojčkom vsestranskih mini računalnikov ZBOX 2. generacije, ki bodo zadovoljili vse vaše digitalne potrebe. Novi ZOTAC ZBOX serij ID81, ID80 in AD04 zagotavlja izvrstno energetsko učinkovitost in predvajanje video posnetkov izjemno visoke ločljivosti v kompaktnem faktorju oblike.

Druga generacija izboljšav na platformi ZBOX, ki je debitirala z modeli ZBOX ID81, ID80 in AD04, zajema zunanjo WiFi anteno za boljši brezžični sprejem, vgrajeno tehnologijo Bluetooth 3.0 in vgrajen daljinski upravljalnik Media Remote z USB IR sprejemnikom za uporabo z Microsoft® Windows® Media Centrom, XBMC in drugimi priljubljenimi aplikacijami medijskih predvajalnikov.

»Prvotna serija ZOTAC® ZBOX mini PC-jev je izjemno uspešna odkar smo linijo izdelkov dali na trg pred skoraj dvema letoma. Povratne informacije naših uporabnikov in strank jemljemo resno,« je povedal Carsten Berger, direktor marketinga pri ZOTAC® International. »Nove izboljšave, ki jih vpeljujemo z modeli ZOTAC® ZBOX ID81, ID80, AD04 in 2. generacijo ZBOX platforme, so plod povratnih informacij, ki smo jih prejeli.«

Mini osebni računalniki ZOTAC ZBOX serije ID81 imajo procesor Intel® Celeron® 857, ki ga poganja arhitektura Intel® Sandy Bridge za dvojna visoko zmogljiva jedra procesorjev, in grafiko Intel® HD Graphics, ki je zmožna dvojnega prikaza. ZOTAC ZBOX serije ID80 združuje najnovejši energetsko varčen procesor Intel® Atom™ D2700 CedarTrail in grafični procesor NVIDIA® GeForce® GT 520M in tako tvori energetsko najbolj učinkovit računalniški sistem za domači kino, ki je sposoben predvajati video posnetke izjemno visoke ločljivosti.

ZOTAC ZBOX serije AD04 vsebuje najnovejši izdelek AMD E-450 APU, ki združuje dvojedrni procesor CPU in grafični procesor AMD Radeon HD 6320, ki zagotavljata hitro delovanje sistema in odzivnost na vsakodnevne digitalne potrebe.

»Ne glede na to, kakšne so vaše računalniške potrebe ali preference glede računalniškega okolja – Intel®, NVIDIA® ali AMD –ZOTAC ima za vas vsestranski mini računalnik ZBOX,« pravi g. Berger.

Mini računalniki ZOTAC® ZBOX serij ID81, ID80 in AD04 so lansirani kot preprosto nadgradljiv sistem – preprosto dodajte pomnilnik in trdi disk, medtem ko so računalniki ZBOX serij ID81 Plus, ID80 Plus in AD04 Plus dobavljivi z vnaprej vgrajenima DDR3 pomnilnikom velikosti 2 GB in 320 GB trdim diskom – dodajte še operacijski sistem, kot je Microsoft Windows® 7 ali brezplačni operacijski sistem OpenELEC media center ter poskrbite za neprimerljivo doživetje digitalnih medijev.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku