Računalništvo, telefonija
17.11.2013 08:00

Deli z drugimi:

Share

Znebite se faks naprave

Prejemanje in pošiljanje faksov preko e-pošte
Prejemanje in pošiljanje faksov preko e-pošte

aFax je zelo priljubljena storitev, ki omogoča prejemanje in pošiljanje faksov neposredno iz programa za e-pošto. Storitev dejansko v celoti nadomesti faks napravo. Omogoča nam, da fakse prejemamo in pošiljamo povsod, kjer imamo na voljo internetno povezavo – na katerikoli napravi, vključno s pametnimi mobilnimi telefoni – brez kakršnekoli strojne opreme ali programskih namestitev. Obdržimo lahko tudi obstoječo faks številko.

Fakse lahko pošiljamo in prejemamo kar iz našega obstoječega programa za e-pošto (MS Outlook, Lotus Notes, Thunderbird, Gmail itd.). Storitev aFax nam nudi celo samodejno e-arhiviranje prejetih in poslanih faksov ter hitro iskanje faksov v našem programu za e-pošto.

Ena izmed prednosti aFaxa so tudi nižji stroški, saj faksiranje brez papirja in kartuš omogoča, da na vsakih 500 prejetih ali poslanih faksov prihranimo okrog 40 evrov, kar zagotovo ni malo.

Tu je na voljo celo možnost vklopa SMS obvestil ob prejetih faksih, kar nam omogoča hitro odzivnost, takojšnjo informacijo o pošiljatelju in mobilnost kljub čakanju na pomemben dokument.

Na voljo imamo celo napredno preusmerjanje faksov glede na faks številko pošiljatelja. Za vsakega od prejemnikov faksov v podjetju lahko določimo, s katerih faks številk pričakuje fakse, ti pa se potem posredujejo neposredno na uporabnikov e-poštni naslov.

aFax za nameček deluje brez kakršnekoli dodatne strojne opreme ali programskih namestitev s strani uporabnika, kar med drugim omogoča tudi enostavno integracijo z obstoječimi programskimi rešitvami v podjetjih s CRM aplikacijami, z e-dokumentnimi sistemi itd. Več o zanimivi storitvi aFax lahko preberete na spletnem naslovu www.afax.si. Storitev je plod slovenskega podjetja Avior, člana Tehnološkega parka Ljubljana.


Prijavi napako v članku