Igre
27.03.2008 11:39
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Znane so prve podrobnosti o tretjih Simsih

Založnik Electronic Arts je izdal prve podrobnosti o težko pričakovani igri The Sims 3. Tretji del serije, ki so jo doslej širom sveta prodali v 98 milijonih izvodov in jo prevedli v 22 jezikov, bo tekel na čisto novem, tri leta razvijajočem se pogonskem motorju, ki bo Simčkom omogočil mnogo bolj udobno in preprosto navidezno življenje. Med novostmi navajajo:

Nova, brezšivna, odprta soseska
Simčki gredo pohajat! Nova arhitektura odprte soseske bo Simčkom dovolila, da se bodo prosto gibali po soseski in obiskovali svoje bližnje, prijatelje, ali sovražnike in se pretvarjali, da igrajo v Razočaranih gospodinjah. Odkrivanje hiš drugih družin ter sprehod do novih lokacij, kot sta občinska zgradba in park, bosta Simčkom spremenila način življenja. Ko se bodo Simčki odpravili v središče mesta na čvek z znanci, odšli v gostilno na kosilo, oprezali za sosedi in naleteli na šefa v najbolj neugodnem trenutku, se bodo možnosti za novo zgodbo podeseterile.

Nadgrajeno ustvarjanje Simčkov
Poleg odprte, žive soseske bo nov vmesnik za ustvarjanje Simčkov vseboval nova oblikovalska orodja, ki bodo enostavna za uporabo, hkrati pa omogočila rojstvo podrobno izdelanih, izredno realističnih Simčkov. Orodje “Create-a-Sim” bo igralcu omogočilo spreminjanje malodane kateregakoli Simčkovega dela (tistega verjetno ne, ali pač?). Ustvariti bo moč vsakršno postavo, od vitke prek zaobljene do mišičaste, vse vmes, kot tudi največje skrajnosti! Poleg tega bo mogoče podrobno uravnavati vsak detajl obrazov, spreminjati pričeske in izbirati barvo kože, za kar bo zaslužen širok nabor možnosti. S toliko odprtosti bo zabavno ustvarjati bolj realistične like, ki bodo videti kot vi, kot nekdo, ki bi mu bili radi podobni, ali celo kot slavna osebnost.

Nove realistične osebnosti
Z inovativnim, igri lastnim sistemom realističnih osebnosti bo moč vsakemu Simčku določiti pet značajskih potez. S tem boste določili Simčkovo obnašanje in način, v kakšnem odnosu bo z okolico ter Sosimčki. Moč bo ustvariti izredno kompleksne in raznolike umetne osebe. Boste udejanjili glasno, prostaško, h krajam nagnjeno babico, ki se rada vtika v druge? Ali vročeglavega rockerja, ki se boji stalne zveze in čigar neotesanost ter otročjost sta krivi, da še ni doživel poštenega zmenka? V The Sims 3 se bodo Simčki dvignili nad temeljni nabor vsakodnevnih potreb in se prelevili v samosvoje osebnosti z večplastnimi značaji, ki se bodo lahko osredotočile tako na kratkoročne priložnosti kot na dolgoročne cilje. Igralca čaka več kot sedemsto milijonov kombinacij, tako da ne bo nikdar vedel, koga bo srečal v The Sims 3.

Neomejeno spreminjanje
Nova, za uporabo nadvse preprosta ustvarjalna orodja v The Sims 3 bodo vsakomur omogočila vpliv na karkoli. Od podov do rož, od mode do kavčev, od tapet do rolet – The Sims 3 bodo igralcu dali v roke dovolj možnosti, da bo postal arhitekt svojega sanjskega domovanja ali v sebi našel nadarjenega oblikovalca. Simčki bodo lahko iz hiše naredili ultra moderno vilo, neubranljivo ženskarjevo domovanje, družinski raj ali očarljivo kočico.

Ne ploskajte prehitro: The Sims 3 bodo izšli šele nekoč naslednje leto.


Prijavi napako v članku