Življenjski slog
03.04.2024 16:15

Deli z drugimi:

Share

Zmogljivo e-skiro Obarter za dobrih 600 €

Električni skiroji postajajo vse bolj priljubljena izbira za ljudi, ki iščejo hiter, enostaven in okolju prijazen način premikanja. Ne le, da ponujajo alternativo gneči v javnem prevozu, ampak s svojo prenosljivostjo in zmožnostjo prevažanja po mestu omogočajo svobodo, ki je s tradicionalnimi prevoznimi sredstvi težko dosegljiva. Eden izmed takšnih inovativnih prevoznih sredstev je električni skiro Obarter X1, ki ga lahko na www.cafago.com dobite za 679,99 €.

Električni Skiro Obarter X1: Vaš Partner za Učinkovita Potovanja

Obarter X1 ni le še en električni skiro; je zmogljiv, zanesljiv in stilsko dovršen sopotnik, zasnovan za sodobnega uporabnika. Ta robustni električni skiro je opremljen z močnim 1000-W motorjem, ki zagotavlja hitrost do 45 km/h, omogoča pa vam tudi, da prepotujete razdaljo 40-50 km na eno polnjenje, kar je idealno za dnevne migracije na delo ali šolo. Zmožnost prenašanja uporabnika do teže 120 kg, zaradi močnega okvirja iz aluminijeve zlitine, pa dokazuje njegovo robustnost in vzdržljivost.

Zaradi super svetlih LED luči spredaj in zadaj je skiro primeren tudi za nočno vožnjo, zagotavljajoč vašo varnost v temi. Poleg tega je njegova zložljiva zasnova izredno praktična za shranjevanje v majhnih prostorih ali prenašanje v rokah, ko skiroja ne uporabljate. S sposobnostjo premagovanja strmin do 35° brez težav se Obarter X1 izkaže za idealno sredstvo za premagovanje mestnih izzivov.

Na LCD zaslonu, ki prikazuje trenutno hitrost, načine hitrosti, stanje baterije in stanje žarometa, lahko enostavno spremljate in prilagajate svojo vožnjo, kar omogoča personalizirano in udobno izkušnjo. Obarter X1 je odlično orodje ne le za vsakodnevne migracije, temveč tudi za krajše izlete, nakupe ali preprosto uživanje v dnevu.

Vzemite nadzor nad svojim časom in načinom potovanja z električnim skirojem Obarter X1 – vašim ključem do učinkovitega, varnega in zabavnega načina premikanja po mestu.

Več na www.cafago.com.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Cafago.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več