Slika, tv, avdio
24.11.2020 15:04
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Želite prihraniti? Kupujte zdaj

Prepričani smo, da vas te dni z vseh strani obletavajo Black Friday ponudbe. Morda se vam za kak trenutek zdijo nadležne, a dejstvo je, da lahko ob nakupu marsikaterega izdelka v tem času veliko prihranite.
Pametni televizor Samsung 178 cm (70'') 4K UHD
Pametni televizor Samsung 178 cm (70'') 4K UHD

Že res da določene akcijske ponudbe srečujemo vse leto, a ne zgodi se prav pogosto, da je toliko izdelkov s področja računalništva in ostale tehnologije tako močno znižanih kot prav konec novembra. Spletne trgovine kar tekmujejo med sabo, katera bo imela cenejše izdelke, in na primer 50-odstotni popust ni nobena redkost.

V spletni trgovini enaA.com so zdaj oklestili cene številnim izdelkom, ki jih boste našli na povezavi www.enaa.com/black-friday.

Kategorije, v katerih boste našli »vse živo«

Med izpostavljenimi kategorijami so pametni mobilni telefoni in izdelki iz kategorije gospodinjstvo, kjer najdemo vse od zobne ščetke, brivnika, kuhinjskega robota, sesalnika, likalnika in še vrsto drugih uporabnih izdelkov.

Med močno znižanimi kategorijami je tudi nadvse priljubljena zabavna elektronika, pa oprema za gaming ter ostala računalniška oprema, televizorji, različni športni rekviziti ter oddelek poslovne priložnosti, kamor štejemo table, monitorje, spenjače, uničevalce dokumentov. Če vam v pisarni karkoli manjka ali se vam je pokvarilo, obstaja velika verjetnost, da boste novo napravo našli prav tu.

Cene so »porezali« tudi beli tehniki, klima napravam, avto opremi in orodju ter igračam za najmlajše.

Izdelki, ki jih ne gre spregledati

Nekaj izdelkov so tokrat posebej izpostavili. Na primer vrhunsko brezžično miško podjetja Logitech, za katero boste namesto slabih 60 evrov zdaj odšteli slabih 25 evrov. Za manj zahtevne pa bi izpostavili kakovostno računalniško miško podjetja Lenovo, ki je sicer enostavna iz žična (USB), vendar ne dvomimo, da bo odlično opravljala svojo nalogo. Cena? Zgolj 5 evrov, saj je znižana za kar 63 %.

Če potrebujete tipkovnico in miško, imajo zdaj za manj kot 50 evrov v ponudbi par podjetja Logitech, ki vam bo zagotovo odlično služil.

70-palčni (približno 178 centimetrov) televizor podjetja Samsung je za tiste, ki želijo velik in kakovosten televizor, zanj pa ne bi odšteli več kot 700 evrov. Njegova cena je zdaj 689,90, tako da vam bo ostalo še za kakšno kavico.

Če ste kdaj iskali ameriški hladilnik, veste, da ga je že kar težko dobiti za manj kot 1000 evrov. V Black Friday ponudbi pa ga boste lahko domov odpeljali (ali pa vam ga bodo pripeljali) za 549,89 evra. Ponudba, ki se jo splača pogledati.

Poleg tega boste prihranili pri nakupu gaming mize Arozzo, moškem ali damskem brivniku, kakovostnem čistilcu oken Kärcher, celo prav spodoben sesalnik boste dobili za dobrih 55 evrov (VOX) ali nekoliko boljšega za manj kot 90 evrov (Philips).

Na povezavi www.enaa.com/black-friday pravijo »Kupi, preden zmanjka«.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GAMBIT TRADE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GAMBIT TRADE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logo_Gambit_trade_globalni_marketing_doo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GAMBIT TRADE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,