Strojna oprema
24.09.2005 10:02

Deli z drugimi:

Share

Zebra predstavila revolucionarni tiskalnik

Zebra, največji proizvajalec tiskalnikov za označevanje na svetu, se krepi in postavlja nove smernice na področju tiskanja kartic. S svojim najnovejšim modelom P120i (i = intelligence), izredno majhnih dimenzij (22*20*3 cm) in teže (vsega 4,3 kg), postavlja nova merila v tem razredu. P120i ponuja cel kup prednosti: je prvi povsem samodejni tiskalnik ID kartic, ki zaradi vgrajenega “flip over” modula omogoča hitro, enostavno (LCD zaslon in tipke spredaj) in zanesljivo obojestransko tiskanje, s čimer uporabnik prihrani veliko časa in prostora. Tudi hitrost ni od muh – za potisk ene kartice potrebuje vsega 30 sekund!

S pritiskom na gumb se odpre pokrov, v tiskalnik lahko vstavimo do 100 praznih kartic in tisk se lahko prične. Tiskalnik uporabnika sam opozori kdaj kartic zmanjka, kot tudi, kadar je potrebno zamenjati kaseto “Load-N-Go” s tiskalnim trakom (ribonom ali folijo) in vgrajenim čistilnim valjčkom. Tiskalnik na računalnik priključimo prek USB vmesnika in ga uporabljamo s pomočjo specializirane programske opreme CardFive proizvajalca Nfive v okolju MS Windows.

Pri LEOSS-u, distributerju Zebrinih izdelkov v Sloveniji, zagotavljajo, da bo novi tiskalnik na tržišču v Sloveniji, na Hrvaškem ter v SČG predvidoma konec oktobra.


Prijavi napako v članku