Telefoni
07.06.2021 14:40
Posodobljeno 4 dnevi nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Že veste, kaj nam bo prinesel Galaxy S21 FE?

Novi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S21 FE naj bi za relativno malo denarja ponujal veliko.
Novi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S21 FE naj bi za relativno malo denarja ponujal veliko.

Podjetje Samsung je pred časom predstavilo kar tri vrhunske pametne mobilne telefone družine Galaxy S21, in sicer Galaxy S21, Galaxy S21+ in Galaxy S21 Ultra. Kar pa so ti za mnoge predragi, ne preseneča, da se na spletu šušlja, da naj bi podjetje Samsung kmalu ponudilo v prodajo posebno različico telefona družine Galaxy S21, ki bo precej cenejša od obstoječih modelov. Tu seveda govorimo a pametnem mobilnem telefonu Samsung Galaxy S21 FE.

Če gre verjeti spletnim govoricam, bo pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S21 FE opremljen s plastičnim ohišjem. Ker je to precej cenejše od kovine in stekla, bo končna cena izdelka posledično nižja v primerjavi s klasičnim modelom Galaxy S21. Na spletu se šušlja, da naj bi se maloprodajna cena novosti gibala med preračunanimi 517 evri in 591 evri. To seveda ni poceni, a je za pametni mobilni telefon družine Galaxy S21 po mnenju poznavalcev upravičena cena.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S21 FE bo po vsej verjetnosti opremljen s 16,3-centimetrskim oziroma 6,4-palčnim zaslonom. Poleg tega bo razpolagal s šestimi oziroma osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika ter 128 gigabajti oziroma 256 gigabajti vgrajenega pomnilnika (odvisno od različice). Tu bomo našli še fotoaparate ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk, osem milijonov slikovnih točk in 12 milijonov slikovnih točk ter spletno kamero ločljivosti 32 milijonov slikovnih točk. Baterija kapacitete 4.500 miliamper ur pa bo zagotavljala hitro polnjenje.

Trenutno še ni znano, kje bo mogoče kupiti novi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S21 FE. Prav tako še ni znano, kdaj bo novost na voljo za nakup. Glede na spletne govorice pa lahko novost na prodajnih policah trgovin pričakujemo v drugi polovici meseca avgusta.


Prijavi napako v članku