Računalništvo, telefonija
03.10.2018 11:00

Deli z drugimi:

Share

Že 7. izbor Spletni trgovec leta 2018

Že sedmo leto se bodo v Sloveniji pomerili najboljši in najvidnejši spletni trgovci na tekmovanju Spletni trgovec leta 2018.
Zmagovalci tekmovanja Spletni trgovec leta
Zmagovalci tekmovanja Spletni trgovec leta

Priložnost za zmago imajo tako manjši kot tudi že uveljavljeni trgovci – poleg dveh glavnih nagrad, lahko tekmovalci osvojijo še nagrade s strani kupcev in komisije, uvrščeni pa so tudi v izbor za najboljšega trgovca znotraj svoje kategorije.

Rok prijave je 7. oktober, slavnostna podelitev nagrad pa 14. novembra, v sklopu največje konference o spletnem nakupovanju Ecommerce Day 2018.

Če imate svojo spletno trgovino, nikakor ne smete manjkati. Izkoristite brezplačno prijavo na tekmovanje Spletni trgovec leta 2018 in dokažite, da ste med najboljšimi na spletu!

Prijavljeni spletni trgovci lahko tekmujejo v več kot 15 kategorijah. Poleg nagrade v svoji kategoriji, pa lahko osvojijo tudi eno izmed prestižnih nagrad:


Nagrade za najboljše spletne trgovce

  • Web Champion Award
  • Web Challenger Award

Nagrade kupcev

  • 1st People’s Choice Award
  • 2nd People’s Choice Award
  • 3rd People’s Choice Award

Nagrada komisije

  • Committee Award

BREZPLAČNA PRIJAVA SAMO DO 7. 10. »

O zmagovalcih odločajo mnenja kupcev, tehnična ocena in ocena strokovne komisije

O uvrstitvi v finale odloča zadovoljstvo kupcev in njihova uporabniška izkušnja, prav tako pa tudi ocena tehnične skladnosti spletne trgovine, ki se preverja glede na evropske smernice varnega spletnega nakupovanja.


Darko Dujič, direktor Ceneje in strokovnjak za razvoj novih poslovnih modelov na spletu poudarja: »Po podatkih raziskave Shopper’s Mind, ki preučuje spletne nakupne navade Slovencev, redno spletno nakupuje že 6 od 10 uporabnikov interneta, medtem ko le desetina še nima izkušnje s spletnim nakupovanjem. Pomembno se spreminja zahtevnost in izobraženost kupcev; nakupnih odločitev ne sprejemajo več zgolj na podlagi cene, ključna je priročnost, enostavnost, enako pomembna jim je postala dobra nakupna izkušnja.


Večji delež pri oceni trgovca na tekmovanju Spletni trgovec leta zato pripada oceni kupcev, enakovreden delež pa tehnični analizi in mednarodni strokovni komisiji, ki jo sestavljajo strokovnjaki z ecommerce področja in spletnega poslovanja.«


Poleg zmage tudi napotki za izboljšavo spletne trgovine

O razlogih za prijavo Žiga Kampršek, ustanovitelj in direktor gizzmo.si, lanski prejemnik glavne nagrade Web Champion Award, pravi: »Na tekmovanju Spletni trgovec leta smo prisotni že od začetka v letu 2013, saj nam vsako leto ponudi zunanji strokovni vpogled v pomanjkljivosti trgovine in možne izboljšave.«

Tekmovalci poleg laskavega naziva namreč prejmejo tudi analizo in poročilo z napotki za izboljšavo spletne trgovine.

»Tekmovanje Spletni trgovec leta se nam zdi pomembno, ker trgovcem prinaša potrditev, kupcem pa vliva dodatno mero zaupanja v blagovno znamko. Vse povratne informacije o naši spletni trgovini, ki smo jih prejeli na tekmovanju, zelo cenimo in se jih bomo trudili uporabiti za izboljšave. Stalen razvoj je še posebej pomemben na spletu, kjer se vse spremembe dogajajo hitro in imajo takojšen učinek!« o pomembnosti izboljšav dodaja Luka Plavčak, vodja spletne prodaje v mrpet.si, prejemniki nagrade Web Challenger Award.

Tekmovanje Spletni trgovec leta 2018 že 7. leto v Sloveniji (in 5. leto na Hrvaškem) organizira podjetje Ceneje, ki v sklopu (blagovne znamke) Shopper’s Mind, skrbi za razvoj spletne trgovine v regiji in pomaga spletnim trgovcem, da uspešno konkurirajo v digitalnem poslovnem svetu. Na tekmovanje se lahko do 7. oktobra brezplačno prijavijo vse spletne trgovine, ki prodajajo izdelke ali storitve.


Več o tekmovanju »


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CENEJE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CENEJE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Ceneje.si logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CENEJE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

APPOTEKA d.o.o.

Kamniška ulica 41, 1000 Ljubljana, Tel: 030 220 500
B2B (prodaja poslovnim kupcem) poslovni svet se nenehno spreminja in v mnogih pogleda postaja bolj podoben B2C (prodaja potrošnikom) svetu. B2B partner si zdaj želi nakupno izkušnjo, ... Več