Računalništvo, telefonija
19.11.2020 19:00

Deli z drugimi:

Share

Zavihek za dober namen

Koliko zavihkov odprete na dan v Chromu? Kaj, če bi lahko z vsakim odprtim zavihkom prispevali k ohranitvi okolja, deljenju hrane v Afriki, omogočili dostop do pitne vode ljudem, ki ga nimajo ...?
Zavihek za dober namen
Zavihek za dober namen

Na to idejo je prišla organizacija Tab for a cause. Prispevajte denar za dober namen popolnoma brezplačno. Vse, kar morate narediti je, da namestite brezplačno razširitev za Google Chrome, nato pa vam preostane samo še, da odpirate nove zavihke in donirate pridobljene srčke.

Organizacija pridobi denar s prikazovanjem oglasov v spodnjem delu zaslona pri vsakem zavihku, ki ga odprete. Prav tako vam razširitev ponuja, da si popolnoma sami prilagodite ozadje, dodate različne pripomočke …

Ravno pred dnevi so donirali več kot 1 milijon dolarjev za humanitarne namene. Tako so s pomočjo ljudi po vsem svetu posadili za več kot 5000 hektarjev dreves, omogočili več kot 12000 ljudem dostop do čiste pitne vode, zagotovili več kot 6000 obrokov revnim ljudem v Afriki, omogočili šolanje več kot 200 dekletom in donirali za več kot 3500 šolskih potrebščin.

Vse kar morate narediti je, da namestite brezplačni dodatek za vaš Google Chrome, Firefox ali Edge na povezavi -> https://tab.gladly.io/


Prijavi napako v članku