Računalništvo, telefonija
23.11.2020 18:11

Deli z drugimi:

Share

Zavarujte zaslon svoje naprave

Vsak izmed nas je verjetno že opazil prasko na zaslonu svojega pametnega telefona. Ker je popravilo običajno velik strošek, veliko ljudi s poškodovanim mobilnikom vztraja, vse dokler ni prepozno. Da bodo skrbi odveč, Telemach naročnikom sedaj ponuja zavarovanje zaslona mobilnih naprav za samo 2,99 € na mesec.
Zavarujte zaslon svoje naprave, preden bo prepozno.
Zavarujte zaslon svoje naprave, preden bo prepozno.

Ali ste vedeli, da razbiti zasloni predstavljajo kar 75 % vseh poškodb mobilnih telefonov? Podatki pa kažejo, da se večina lastnikov dolgo časa izogiba zamenjavi poškodovanega zaslona svoje naprave, kar ena tretjina pa se za zamenjavo sploh ne odloči, saj jim ta predstavlja prevelik strošek.

Vendar pa je zamenjava stekla ena od najpomembnejših stvari, ki se je marsikdo ne zave, dokler ta ne prinese številnih drugih težav. Že majhna razpoka lahko namreč pusti resne posledice pri delovanju vaše naprave.

Katere so najpogostejše težave, ki lahko sledijo poškodovanim zaslonom?

Zaradi edinstvene steklene strukture zaslonov mobilnih telefonov se lahko že majhna razpoka hitro razširi. Prav zato je takojšnja rešitev nastale situacije zelo priporočljiva, saj je zaslon z manjšo razpoko precej lažje zamenjati kot pa tistega, kjer je razbito celo steklo.

Ker zaslon predstavlja prvo obrambo notranjega vezja vaše naprave, lahko poškodbe stekla privedejo k veliko bolj resnim okvaram. Vsak uporabnik z razpokanim zaslonom je gotovo opazil, da je splošno delovanje naprave ovirano.

Poškodovano steklo pa lahko škodi tudi zdravju. Pri telefoniranju s počenim zaslonom se lahko namreč porežemo, medtem ko pri razbiranju besedila močno trpijo naše oči. Zagotovo pa poškodovan zaslon vpliva tudi na ceno naprave, če želite slednjo na neki točki prodati.

S klikom do brezskrbne uporabe nove mobilne naprave

Telemachovi novi ali obstoječi naročniki lahko zato ob nakupu nove naprave in vezavi za 24 mesecev na spletu, v prodajalnah ali pri pooblaščenih servisih sklenejo tudi zavarovanje zaslona. Za brezskrbno uporabo mobilnih naprav boste tako odšteli le 2,99 evra mesečno.

Če ne želite od groze zamižati ob vsakem najmanjšem padcu vašega telefona, obiščite Telemachovo spletno stran in se zavarujte.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku