Strojna oprema
28.11.2007 13:44

Deli z drugimi:

Share

Zasloni zanimivih in nenavadnih oblik


Monitor ali žirafa – oboje!

Podjetji HANNspree in Hanns.G sta predstavili LCD TV-sprejemnike in zaslone, ki ne bodo pustili ravnodušnega prav nikogar. Domiselne rešitve obeh podjetij namreč prinašajo svežino in stilsko oblikovanje, ki bosta obogatila in popestrila življenjski prostor vsakega uporabnika. Elegantna in trendovska oblika pa ni edina navdušujoča lastnost izdelkov obeh podjetij. Uporabnike bo prepričala tudi najnovejša vrhunska tehnologija in tehnične lastnosti, ki bodo omogočile izjemno doživetje večpredstavnih vsebin.

LCD TV-sprejemniki in zasloni niso bili še nikdar tako zanimivi, posebni in privlačni. Podjetje HANNspree je našlo nadvse nenavadno tržno nišo – osredotoča se namreč na izdelavo rešitev, ki so zunaj konvencionalnih okvirjev. Drugačne oblike, motivi in vzorci, ki jih dopolnjujejo najnovejše tehnologije v panogi, so lastnosti, ki odlikujejo te nenavadne izdelke. Primerni so predvsem za tiste uporabnike, ki jim je življenjski slog zelo pomemben in želijo svoj dom dopolniti z zanimivo rešitvijo, popestriti svoj vsakdanji življenjski prostor ali pa le razveseliti svoj naraščaj. TV-sprejemniki HANNspree so na voljo v različnih linijah, in sicer Šport, Fantazija, Stil in XV, uporabniki pa lahko izbirajo med več kot 80 modeli majhnih, srednjih in velikih televizorjev.

Kot povedo že imena, se v liniji Šport nahajajo izdelki, za katere je HANNspree našel navdih v različnih športih. Navijači lahko tako zrejo v svet prek televizorjev v obliki košarkaške ali nogometne žoge, različnih navijaških dresov ali televizorja, katerega glavni motiv je žogica za golf. Linija Fantazija je pisana na kožo otrokom, ki živijo v fantazijskih svetovih, motivi pa segajo od televizorja v obliki gasilskega avtomobila do televizorjev v obliki jabolka, žabe in drugih pripadnikov živalskega sveta. Izdelki v linijah Stil in XV so elegantnejši ter se skladajo z bivanjskim okoljem uporabnikov. Linija Stil se osredotoča na dom in modne trende: tako so na voljo televizorji izbranih materialov v obliki rož, okvirjev za slike in »retro« televizorji, ki so videti, kot da so narejeni iz lesa.

Tudi HANNspreejevi seriji XV in XM sta nekaj čisto posebnega. Serija XV, v kateri se nahajajo HANNspreejevi LCD TV-sprejemniki, prinaša v dom uporabnika digitalno tehnologijo, uporabniku prijazen vmesnik in izvrstno sliko ter kakovosten zvok. Zaradi izjemnega oblikovanja se zasloni prilegajo notranji opremi in se elegantno podajo v dom še tako zahtevnega uporabnika, med njimi pa velja omeniti eleganten črno-bel model HANNSvibe.white. Njegovo dovršeno obliko dopolnjujejo tudi preprosto namestljivi zvočniki, ki se nahajajo pod samim zaslonom in jih je mogoče namestiti tudi drugje v prostoru, skladno z notranjo opremo.

HANNspreejevi modeli LCD-zaslonov v seriji XM so prepoznavno drugačni od LCD-zaslonov v klasičnih barvah, ki jih je mogoče kupiti v vsaki trgovini z računalniško opremo. Preprosto oblikovani zasloni HANNspreeja so prepoznavni po trendovskemu oblikovanju in nestandardnih oblikah, ki ju dopolnjuje najnovejša vrhunska tehnologija. Izbrana modela HANNS new york in HANNS boston omogočata uporabniku znatno izboljšano pretočnost visoko ločljivih podob, ne da bi pri tem ustvarjala odseve, ki bi motili ogled najljubšega filma ali igranje iger. Oba imata vgrajene večpredstavne zvočnike, čim boljše doživetje ob gledanju pa omogoča 19-palčni zaslon širokega formata, razmerje kontrasta 700 : 1 in zelo hiter odzivni čas, ki znaša 5 milisekund. Novost v seriji predstavlja 19-palčni model HANNS glaze, ki zagotavlja z modrim silikonskim ohišjem preprost dostop do kablov in upravljanje zaslona. Tega odlikujeta razmerje kontrasta 1.000 : 1 in še hitrejši odzivni čas, ki znaša 2 milisekundi.

Tudi ponudbo podjetja Hanns.G sestavljajo elegantni LCD-zasloni. Velja omeniti predvsem 19-palčna modela HX191DP in HG191RP z zaslonom z aktivno matriko TFT. Odzivni čas prvega je 5 drugega pa 2 milisekundi, razmerje kontrasta pa pri obeh znaša 700 : 1.

Nekateri modeli LCD TV-sprejemnikov in zaslonov podjetij HANNspree in Hanns.G so pri PC H.AND-u že na voljo.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

VERACOMP d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 50
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več