Telefoni
27.10.2013 07:13
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zaslona za mobilnike da te kap!

Inženirji podjetja Japan Display so za pametne mobilne telefone pripravili dva izjemno kakovostna zaslona, ki jim konkurenčni izdelki ne sežejo niti do kolen. Novinca prikazujeta izjemno kakovostne slike ter sta kot nalašč tudi za igranje iger in predvajanje večpredstavnostnih vsebin.
Izjemna zaslona podjetja Japan Display bosta zlahka prepričala tudi najzahtevnejše!
Izjemna zaslona podjetja Japan Display bosta zlahka prepričala tudi najzahtevnejše!

Danes si življenje brez pametnega mobilnega telefona že težko predstavljamo, saj ga že na vsakem koraku uporabljamo tako za opravljanje vsakodnevnih opravil kot za preživljanje prostega časa. Ker je kakovost prikaza slik več kot pomembna, so inženirji podjetja Japan Display zanje pripravili dva zaslona, ki jim konkurenčni izdelki ne sežejo niti do kolen. Nova zaslona prikazujeta izjemno kakovostne slike ter sta kot nalašč tudi za igranje iger in predvajanje večpredstavnostnih vsebin.

Manjši zaslon s 5,4-palčno (13,7-centimetrsko) diagonalo slike prikazuje z vrtoglavo ločljivostjo 1.440 x 2.560 slikovnih točk, kar pomeni, da gostota prikaza znaša kar 543 točk na palec. Debelina zaslona ne presega milimetra, medtem ko kontrastno razmerje znaša 1.500 proti 1. Zaradi uporabe tehnologije LTPS je novinec nadvse varčen z dragoceno električno energijo. Večji zaslon s 6,2-palčno diagonalo prav tako ni od muh, saj se lahko pobaha z ločljivostjo 1.440 x 2.560 slikovnih točk in gostoto prikaza 473 točk na palec. Prve naprave opremljene z vrhunskima zaslonoma japonskega podjetja Japan Display lahko na trgu pričakujemo že v prvi polovici prihodnjega leta.


Prijavi napako v članku