Računalništvo, telefonija
23.12.2020 07:00

Deli z drugimi:

Share

Zaščita pred naprednimi grožnjami

V dobi, ko se varnostno tveganje nenehno veča, postaja zaščita pred zlonamernimi akterji vedno bolj zapletena.
Bodite korak pred napadalcem.
Bodite korak pred napadalcem.

V veliko pomoč so nam lahko celovite rešitve, ki varnostnim analitikom omogočajo zgodnje odkrivanje in pravočasno odzivanje na grožnje. RSA NetWitness UEBA (User and Entity Behavior Analytics) je namensko zasnovana rešitev za analizo vedenja uporabnikov in entitet, ki je integrirana kot osrednji del platforme NetWitness.


Z uporabo nenadzorovanih algoritmov strojnega učenja na široki bazi primerov RSA NetWitness UEBA zagotavlja celovito odkrivanje neznanih groženj, ki temelji na vedenju.

RSA NetWitness UEBA nudi nadgradnjo vaše obstoječe varnostne ekipe z zagotavljanjem hitrega odkrivanja in uporabnih vpogledov na vsakem koraku življenjskega cikla napada, hkrati pa je jedro RSA NetWitness platforme pri nudenju pomoči v celotnem preiskovalnem ciklu in postopku omejevanja vdorov.

Z uporabo umetne inteligence in vrhunskega matematičnega pristopa, ki temelji na strojnem učenju, dobimo izhodiščne vrednosti vedenja uporabnikov in entitet v celotni organizaciji. Na podlagi teh lahko od običajnih vsakodnevnih dejavnosti ločimo tiste, ki so škodljive in poskrbimo za pravočasen odziv.

Kako deluje RSA NetWitness UEBA >>

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SMART COM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SMART COM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SMART COM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku