Digitalizacija
Poslovne rešitve
26.11.2021 16:00

Deli z drugimi:

Share

Zaposlujejo pri Saop, NLB, Smart Com, ePrvak, Anni …

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest.

Zaposlitev IT strokovnjaka je velika odločitev. Za izgradnjo IT oddelka je potrebno veliko časa in sredstev preden lahko učinkovito podpira vaše podjetje v spreminjajoči se tehnološki pokrajini. To se zavedajo tudi nekatera priznana slovenska podjetja, ki pospešeno iščejo izobražen tehnični kader.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

V podjetju Saop zaradi prenove produktov širijo ekipo njihovih 8 Scrum teamov, ki že vrsto let ustvarjajo vodilne poslovne rešitve za najrazličnejša podjetja, računovodske hiše in javne organizacije v Sloveniji, na Hrvaškem in Srbiji. Iščejo 3 pare strokovnih rok različnih IT profilov.

Če želite sodelovati in pomagati pisati uspešno zgodbo uspešne bančne in finančne skupine NLB, se jim sedaj lahko pridružite. Želijo zapolniti kar 3 delovna mesta.

Prijavite se na razpisano delovno mesto v organizacijski enoti Tveganja, oddelek Modeliranje in validiranje.

Iščete izzive na vašem strokovnem področju in imate močno razvito delovno etiko in ste pripravljeni nenehno nadgrajevati svoje znanje? Vabijo vas, da se prijavite na razpisano delovno mesto podatkovni znanstvenik v organizacijski enoti Razvoj in upravljanje prodaje, za delo na projektu napredne analitike na CRM področju.

V ekipo organizacijske enote Upravljanje podatkov vabijo izkušenega strokovnjaka iz področja upravljanje podatkov.

Smart Com je specialist za načrtovanje naprednih omrežnih rešitev in kibernetsko varnost, ki že več kot 30 let rešuje izzive poslovnih uporabnikov. Z močno razvojno ekipo se že vrsto let vključuje v mednarodne razvojne projekte z naslavljanjem in reševanjem izzivov sodobne družbe. Skupaj s Smart Com razvojno ekipo, boš kot backend developer deloval/a na področju razvoja in vzdrževanja porazdeljenih zalednih sistemov. V svoje vrste vabijo še frontend developerja, ki bo skrbel za razvoj in vzdrževanje frontend aplikacij.

Podjetje ePrvak d.o.o. je že več kot 10 let priznano razvojno in medijsko podjetje s strankami doma in v tujini. Specializirani so za digitalizacijo podjetij in spletne medije. Zaposlijo programerja oz. razvijalca (m/ž) na področju spletnih tehnologij (PHP, MySQL).

Si strokovnjak za vsebinsko urejanje spletnih strani, obenem pa tudi guru njihovega razvijanja in vzdrževanja? Imaš smisel za uporaben in estetsko privlačen spletni dizajn, ki ga znaš realizirati v HTML/CSS/JS? Pridruži se ekipi KMAG d.o.o.

Priložnost ponujajo tudi odličnemu backend PHP razvijalcu (m/ž), ki bo svoje veščine razvijal na vrhunskih projektih z dinamično in strokovno ekipo.

Podjetje Anni d.o.o. nenehno vlaga v svoje zaposlene. Poslovno priložnost in možnost za osebnostni razvoj ponujajo sistemskemu administratorju – začetniku (m/ž) s poznavanjem namiznih operacijskih sistemov Microsoft in Office okolij. Vaša naloga bo vzdrževanje IT okolij in spremljanje novosti na področju informacijske tehnologije.

Podjetje Guardiaris d.o.o. je visoko tehnološko podjetje, usmerjeno v raziskave in razvoj naprednih simulacijskih tehnologij. So strastna skupina inovatorjev, inženirjev, grafikov in znanstvenikov s 16 letno tradicijo, ki premika meje med virtualnim in realnim svetom. V svoj tim vabijo strastnega C++ razvijalca/-ko, ki bo s svojim znanjem prispeval/-a k inovativnemu razvoju njihovega 3D grafičnega pogona (game engina).

V Nudge Labs d.o.o. vabijo QA inženirja/ko, ki bi na njihovih projektih vzpostavil/a avtomatizacijo testov in (so)oblikoval/a QA procese po sodobnih smernicah. Ponujajo konkurenčno plačilo in pa umirjeno delovno okolje.

Bankart je vodilno slovensko podjetje na področju procesiranja sodobnih plačilnih instrumentov. V svoje vrste vabijo varnostnega
inženirja, ki bo skrbel in upravljal z varnostnimi orodji, sistemi in rešitvami ter svetoval pri načrtovanju in upravljanju varnostnega delovanja družbe.

Mlada in drzna ekipa podjetja HS Plus v svoje vrste vabi PHP developerja (m/ž). Tvoja naloga bo back-end PHP programiranje, razvoj novih funkcionalnosti za avtomatizacijo poslovnega procesa, razvoj internih sistemov in aplikacij. Prijavi se še danes!

SRC logotip

Podjetje SRC vabi razvojnega inženirja na področju Java (m/ž), ki ga navdušuje njihova vizija, vrednote in zmagovalna kultura. Kandidat bo sodeloval pri pripravi celovitega načrta za razvoj programske opreme in izvajal naloge potrebne za razvoj programske opreme.

Endava že več kot 21 let spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo ter pomaga vodilnim svetovnim podjetjem pri pospešenem izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in tržnih priložnosti. Iščejo izkušene .NET razvijalce
programske opreme (m/ž), ki bi se pridružili njihovi ekipi v Ljubljani ali Mariboru in se skupaj spopadli z novimi izzivi.

Iščejo tudi Java razvijalca začetnika (m/ž) z velikim potencialom, ki bi se lahko pridružil in postal del naše vedno večje ekipe pri vznemirljivem FinTech projektu. Ekipi Endava se lahko pridruži tudi izkušeni inženir za avtomatizirano testiranje (m/ž), ki bo skrbel za ustvarjanje podrobnih, celovitih in dobro strukturiranih testnih načrtov in testnih primerov.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali pa se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več