Računalništvo, telefonija
13.08.2021 19:00

Deli z drugimi:

Share

IT strokovnjaki so še vedno med najbolj zaželjenimi

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest. Prijavi se še danes!
Informacijski sektor še naprej potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.
Informacijski sektor še naprej potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.

Vse več panog svoje moči usmerja v digitalne procese, ki dokazano pospešijo in povečajo produktivnost zaposlenih. Zanašanje na tehnologijo pa pomeni, da je že nekaj časa moč opaziti veliko povpraševanja po tehničnem in IT kadru.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Podjetje ADM Adria v svoje vrste vabi računalniškega inženirja/programerja (m/ž) s potrebnimi tehničnimi znanji. Kandidat mora dobro poznati sistem Sharepoint, SQL, razumevanje podatkovnih baz in objektnega programiranja ter osnov različnih programskih jezikov.

creaplus_logotip

V družbi CREAplus iščejo talentirane sodelavke in sodelavce, ki razumejo potrebe njihovih naročnikov na področju IT ter jih s sodobnimi tehnologijami in programskimi rešitvami znajo zadovoljiti. V ekipo, ki dela na večjem projektu razvoja programske opreme po meri stranke za mednarodnega naročnika, vabimo izkušenega razvijalca ali razvijalko. Pri razvoju programske opreme uporabljamo tehnologije, kot so .NET Core, C#, C++, Angular/JavaScript ipd.

Epilog doo_logotip

V Epilogu širijo ekipo. Zaposlijo senior backend razvijalca (m/ž). Iščejo motiviranega, zanesljivega in samoiniciativnega novega člana ekipe, ki ima izkušnje z razvojem v Spring framework, s Cloud rešitvami (AWS) in Kubernets tehnologijo.

V hitro rastočem podjetju ZUUM zaradi širitve poslovanja vabijo v svojo ekipo večje število razvijalcev programske igralniške opreme (m/ž). Ste kreativni, inovativni in agilni ter si želite pridobivati znanje v dinamični mladi ekipi, kjer sta pomembna pozitiven odnos ter želja po strokovnem in osebnem razvoju?

Iskratel_logotip

Podjetje Iskratel zaradi povečanega obseda dela išče večje število inženirjev. Iščejo razvojnega inženirja za materialno opremo (m/ž), ki bo prevzel vodenje razvoja analognih in digitalnih elektronskih slopov in naprav. Kot pogoj za zaposlitev navajajo razumevanje delovanja elektronskih sklopov, znanje uporabe merilnih orodij in izkušnje z uporabo ECAD orodij.

V svojo izkušeno ekipo želijo dodati še razvojnega inženirja za programsko opremo (m/ž), ki bo prav tako zadolžen za razvoj, a na nekoliko drugačnem področju. Vaša naloga bo razvoj nizkonivojske programske opreme, gonilnikov in testnih programov ter analiza zahtev in priprava tehničnih rešitev.

Priložnost za delo ponujajo tudi senior in junior razvojnemu inženirju za programsko opremo, čigar naloge obsegajo dokumentacija razvojne kode, vzdrževanje dokumentacije ter komponent. Delo poteka v njihovih mariborskih pisarnah.

Ekipo širijo tudi na področju širokopasovnih omrežij z razvojnim inženirjem DevOps (m/ž). Vaša odgovornost bo testiranje produktov, postavljanje in vzdrževanje testnih okolij ter razvoj in pisanje tehnične dokumentacije. Prijavi se še danes!

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Posblagajna.com, Matic Laneger s.p.

Turje 74, 1431 Dol pri Hrastniku, Tel: 040-238-346
Zmogljiva rešitev za poslovno upravljanje, kot je to davčna blagajna, je pomembna za vsakega lastnika manjšega ali večjega podjetja v različnih panogah. Podjetje Matic Laneger ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več