Avtomoto
14.06.2022 07:26

Deli z drugimi:

Share

Zapeljite se s hitom poletja že danes

Še pred začetkom pravega poletja se zapeljite z električnim skirojem. Izpostavljamo tri, ki bodo nase vlekli oko prav vsakega radovedneža.

Z nakupom električnih vozil znamke Xplore ste že tako zmagovalci, če primerjamo ceno, ki razbremeni vašo denarnico in kakovost, ki jo za to dobite. Zdaj pa predstavljajo tri novosti, za katere so prepričani, da bodo hit letošnjega poletja. Električna vozila, s katerimi boste opaženi.

Ekstremna moč in atraktivnost

Električni skiro SKATY XP9768 vas bo v poletje pognal z ekstremno močjo 1200 W. Tolikšna moč pa se mora tudi varno ustaviti. Za to so poskrbeli s sistemom elektronskega zaviranja in disk zavoro na sprednjem kolesu. Podatek o nosilnosti do 120 kilogramov zgovorno nagovarja široko občinstvo in poleg njegove moči dokazuje, da gre za pravo zverino. Dopolnjuje ga najvišja hitrost, ki je kar 50 km/h. Z enim polnjenjem baterije boste prevozili do 50 kilometrov, kar bi moralo zadoščati za poti, ki se jih uporabniki navadno lotimo s skiroji.

Za večje udobje ima 10,5-palčni oziroma 24,5-centimetrski »off-road« kolesi z napihljivimi pnevmatikami, ki zlahka premagujeta tudi zahtevnejše terene. Električni skiro SKATY XP9768 brez težav premaguje tudi terene z 20 % naklonom. Ima robustno vzmetenje, ki že na pogled ne skriva svojega potenciala, izdelan pa je iz visokokakovostnega okvirja iz aluminijeve zlitine. Vse potrebne informacije boste lahko odčitali na elegantnem zaslonu, pritrjenem na krmilu.

Za večjo varnost poskrbita dva prednja LED žarometa in zadnja LED luč. Boljšo vidljivost v prometu zagotavljajo stranske ambient LED luči. Pred sabo imate skiro, ki ga boste s ponosom parkirali kjerkoli. Pa še to: kljub svoji robustnosti je zložljiv, tako da ga boste zlahka pospravili.

Kolo, ki se je pripeljalo iz prihodnosti

Električno pametno kolo XP9780 futurističnega dizajna vas bo z močjo 300 W in najvišjo hitrostjo 25 km/h zapeljalo v ležerno poplesavanje v poletnem vetriču. Da se boste lahko varno in hitro ustavili, poskrbita disk zavori na sprednjem in zadnjem kolesu v velikosti 14 palcev oziroma 35,5 centimetra. Z velikim čitljivim zaslonom boste vedno na tekočem s prikazom različnih funkcij.

Če mu boste malce pomagali s pedali, boste z lahkoto prevozili do 55 kilometrov, brez poganjanja pa do 35 km. Za udobnejšo vožnjo bo neravnine blažil z zračnim vzmetenjem. Krmilo kolesa je zložljivo, kar pride zelo prav, ko ga moramo pospraviti v manjši prostor.

Električni skiro za vsakogar

Električni skiro SKATY XP9764 z močjo 400 W, nadpovprečnim dometom 40 kilometrov in s hitrostjo do 30 km/h se zdi prava izbira za vsakogar in za večino priložnosti. Hitrost in domet vseh električnih skirojev sta odvisna od dejavnikov, kot so vaša velikost, teža, teren, način vožnje in temperatura. Skiro sicer med pospeševanjem shranjuje kinetično energijo in jo pretvori v električno ter s tem omogoča, da ga lahko uporabljate kakšen kilometer več.

Vožnja po mestu, po avtokampu ali ob morski obali – električni skiro SKATY XP9764 v tem uživa. V primerjavi s prvim omenjenim ima manjši zaslon na krmilu, ki pa vam vseeno zagotavlja vse potrebne informacije. Stik s podlago zagotavljata napihljivi 10-palčni kolesi, ki z napihljivimi pnevmatikami poskrbita za udobno vožnjo.

Narejen je iz izjemno trpežnega aluminija ter magnezijeve zlitine z lahkim in enostavnim zložljivim sistemom, ki skiro sestavi v parih sekundah in ga pripravi na lažje prenašanje, da ga lahko s sabo vzamete na pot. Za varnost skrbita tudi prenovljena ultra svetla žarometa spredaj in zadaj.

Več na www.shopi.eu


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem shopi.eu, PAB d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri shopi.eu, PAB d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem shopi.eu, PAB d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

CEWE Magyarország Kft.

Béke utca 21-29, , Tel: 08 205 91 91
Čeprav živimo v digitalni dobi in skorajda vsak podatek arhiviramo v digitalnem arhivu, so fotografije redka izjema. Vse več fotografij je zajetih s pomočjo pametnih telefonov, ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več