Tablični računalniki
14.06.2021 14:11

Deli z drugimi:

Share

Zanimiva tablica Galaxy Tab S7 FE je lahko vaša že za..

Tablični računalniki Samsung Galaxy Tab S7 FE bo kot nalašč tudi za zahtevnejše uporabnike.
Tablični računalniki Samsung Galaxy Tab S7 FE bo kot nalašč tudi za zahtevnejše uporabnike.

Pri podjetju Samsung so nedavno ponudili v prodajo nadvse zanimivi tablični računalniki Galaxy Tab S7 FE. Ta se namreč lahko pobaha z odličnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo. Novost je že mogoče prednaročili na spletnem portalu Amazon. Za vstopno različico opremljano s 64 gigabajti sistemskega pomnilnika je treba odšteti 572 evrov. Zmogljivejša različica z modemom za omrežja 5G pa je vrednotena na vsega 654 evrov.

Zanimiva tablica Galaxy Tab S7 FE bo uradno naprodaj od 30. avgusta dalje. A čakanje se bo izplačalo. Tablični računalnik Samsung Galaxy Tab S7 FE namreč za prikaz slik uporablja kakovostni zaslon z 31,5-centimetrsko oziroma 12,4-palčno diagonalo. Za preračunavanje podatkov je na voljo zmogljivi mobilni procesor Snapdragon 750G, ki med drugim ponuja tudi možnost povezovanja v mobilna omrežja 5G. To bo kot nalašč za tiste, ki večino časa preživijo zunaj pisarn.

Preostala strojna oprema tabličnega računalnika Samsung Galaxy Tab S7 FE obsega štiri gigabajte sistemskega pomnilnika in 64 gigabajtov vgrajenega prostora. Na voljo sta še fotoaparat ločljivosti osem milijonov slikovnih točk in spletna kamera ločljivosti pet milijonov slikovnih točk. Dolgo avtonomijo novincu zagotavlja baterija kapacitete 10.900 miliamper ur, piko na i pa daje še namenski mobilni operacijski sistem Android 11.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

Endava

, ,