Računalništvo, telefonija
31.12.2019 09:30
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zanimiva pametna ura Xiaomi tokrat po odlični ceni

Športna ročna ura Xiaomi Haylou LS01 je lahko vaša že za slabih 25 evrov.
Športna ročna ura Xiaomi Haylou LS01 je lahko vaša že za slabih 25 evrov.

Brez zanesljive in oblikovno všečne športne pametne ročne ure si mnogi sploh ne morejo več predstavljati vsakdana, drugi pa šele razmišljajo o nakupu. A dejstvo je, da s svojimi prednostmi in priročnostjo že trkajo na vhodna vrata mnogih izmed nas. Na njihovih majhnih zaslonih lahko pregledujemo pošto, klice, spremljamo dnevne aktivnost, pa tudi, kako smo spali in še in še.

Če še nimate lastne pametne ročne ure, ima spletni trgovec na portalu Ebay pravi izdelek za vas. V njegovo ponudbo je namreč vključil pametno ročno uro Xiaomi Haylou LS01, ki jo odlikuje odlična izdelava in inteligentna tehnologija ter je celo vodotesna (standard IP68). Ura prikazuje čas preko zaslona s 3,3-centimetrsko oziroma 1,3-palčno diagonalo in ločljivostjo 240 x 240 slikovnih točk, spremlja vaše gibanje v realnem času ter sledi vašim dnevnim aktivnostim in vadbi. Ponoči spremlja vaše spanje in vam nato ponudi samodejno analizo, vse pa se lahko prikaže na zaslonu telefona, kar bo zagotovo marsikomu popestrilo njegov vsakdan in mu ponudilo nadvse zanimive podatke.

Pametna ročna ura kompaktne oblike Xiaomi Haylou LS01 seveda nudi pregled tudi nad prejetimi telefonskimi klici in sporočili (če je povezana s pametnim mobilnim teflonom preko povezave Bluetooth), tako da nikoli ne boste zamudili pomembnih zadev. Ura je seveda združljiva z mobilnimi operacijskimi sistemi Android in iOS. Vgrajena baterija kapacitete 210 miliamper ur pa pametni ročni uri Xiaomi Haylou LS01 zagotavlja do kar 14 dni avtonomije delovanja v pripravljenosti.

Pametna ročna ura Xiaomi Haylou LS01 je po akcijski ceni naprodaj na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=383339522707. Njena maloprodajna cena znaša zgolj preračunanih 25 evrov oziroma 27,99 ameriških dolarjev, zato se nakup zagotovo splača.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku