Tiskalniki in skenerji
26.06.2023 07:09
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zanesljivejše in bolj produktivno tiskanje

Kateri so trije stebri, ki zagotavljajo odličnost tiskanja za sodobno pisarno? Vsekakor so to trajnost, zanesljivost in produktivnost.
Foto: EPSON
Foto: EPSON

Inovativna kompaktna zasnova, modularna konfiguracija in nizka poraba energije ter številne tehnične inovacije so lastnosti nove serije tiskalnikov Epson WorkForce Enterprise AM-C.

Najprej si poglejmo, kako so poskrbeli za trajnost. Serija WorkForce Enterprise AM-C ima vgrajeno Epsonovo tehnologijo tiskanja brez toplote, ki prihrani energijo, zmanjša porabo in zniža stroške delovanja. Rezultat tega so manj potrošnega materiala, manjši vpliv na okolje in manjše zahteve glede vzdrževanja in posredovanja. Tu pa se že dotaknemo vzdržljivosti, saj lahko s temi lastnostmi računamo na manj izpadov delovanja in s tem bolj enostavno uporabo ter višjo storilnost.

Z omenjeno serijo boste visoko produktivni. Tiska s hitrostjo 40, 50 in 60 strani na minuto, zlasti pa je pomembno, ker se iz načina mirovanja zbudi v hipu.

Pri seriji brizgalnih tiskalnikov Epson WorkForce Enterprise AM-C so poskrbeli tudi za izboljšane varnostne funkcije, tako da je tiskanje varnejše kot kadarkoli prej. Vključuje zaščito podatkov, dokumentov in naprave, nadzor dostopa ter zaščito komunikacije.

Epson Print Admin (EPA) je strežniška rešitev, ki ustvarja varno okolje za tiskanje, optično branje in kopiranje s preverjanjem pristnosti uporabnika prek bralnikov kartic, prijavnih podatkov, gesel in PIN kod, omogoča pa še vrsto drugih funkcij. Na drugi strani EPA Serverless poslovnim strankam omogoča brezšivno integracijo tiskalnikov v svoja varnostna pravila in predpise glede skladnosti poslovanja brez bremena vzdrževanja strežniškega sistema.

Novi standardi

Zahvaljujoč tehničnim inovacijam omenjena serija tiskalnikov postavlja nov standard na trgu. Je med najbolj kompaktnimi večnamenskimi napravami v svojem razredu. Izpis visoke ločljivosti zagotavlja izjemno kakovost tiskanja, kar je vidno zlasti pri besedilu, ki je položeno čez slike – tu svoje delo opravi tehnologija glajenja robov, ki zmanjša porabo črnila brez upada hitrosti tiskanja.

Tiskalniki WorkForce Enterprise AM-C imajo tudi funkcijo priprave dokumentov PDF, tako da ustvarijo datoteke, ki so do 83 % manjše od privzete nastavitve PDF.

Še ena lastnost, ki je ne gre zanemariti, je ogled zmogljivosti, ki so vam na voljo. Ti tiskalniki namreč vključujejo rešitev za spremljanje stanja, ki podaja ocene glede porabe energije na tedenski ravni in oceno količine energije, ki jo boste verjetno porabili v prihodnjem tednu.

Poleg inovativnega sistema črnila, ki dodatno izboljša kakovost in zanesljivost ter omogoča lažje servisiranje, hitrejše cikle čiščenja, hitrejšo inicializacijo in vsebuje kartuše s črnilom, ki jih je enostavno reciklirati, ima serija WorkForce Enterprise AM-C tudi sistem za samodejno vzdrževanje. Za to so poskrbeli z vgrajeno posodo z vlažilno tekočino, ki preprečuje sušenje tiskalne glave in izboljša učinkovitost sistema črnil.

Pregledni meniji in tiskanje v oblaku

Nov grafični uporabniški vmesnik z 10,1-palčnim zaslonom na dotik omogoča lažjo uporabo, več prilagajanja, preprostejše delovanje in s tem bolj učinkovito delo.

Tiskalniki so združljivi z aplikacijo Smart Panel, ki omogoča tudi tiskanje v oblaku, ki ga lahko nadzorujete s telefonom ali tabličnim računalnikom. Document Capture Pro (DCP) posameznikom omogoča preprosto optično branje, shranjevanje in skupno rabo podatkov znotraj podjetja. Zaradi naprednih funkcij za poimenovanje, ločevanje in usmerjanje dokumentov je optično branje preprostejše. Kot ena od možnosti je na voljo neposredno optično branje v datoteke programov Word, Excel in PowerPoint.

Kakovost teh tiskalnikov daleč presega strojno opremo, saj vključuje vsestranske zmogljivosti za končno obdelavo po koncu tiskanja – od spenjanja, luknjanja, zlaganja z zamikom, prepogibanja in knjigoveškega šiva. Z modularno konfiguracijo si lahko omislite vse to ali samo tiste funkcije, ki jih potrebujete.

Več najdete na www.epson.si  in www.panna.si 


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem EPSON.
Vas zanima več iz te teme?
Epson tiskalniki Epson

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem EPSON
Za več informacij so vam na voljo pri EPSON
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem EPSON? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več
Zlati partner

BONAJO d.o.o.

Industrijska cesta 9, 1290 Grosuplje, Tel: 040 514 750
Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje že od samega začetka. S skrbno izbrano veleprodajno mrežo partnerjev skrbijo za trženje in distribucijo televizorjev, mobilnih telefonov, ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več