Varnost
23.01.2024 10:00

Deli z drugimi:

Share

Zagotavljanje kibernetske varnosti v svetovnem merilu

Kibernetska varnost postaja vse pomembnejša, saj so organizacije vse pogosteje tarče naprednih kibernetskih groženj. Kako ostati na varni strani?
Vir: Citeel
Vir: Citeel

Kibernetska varnost, varstvo podatkov, njihovo učinkovito upravljanje in varno gostovanje so ključni elementi uspešnega delovanja organizacij in zagotavljanja zaupanja uporabnikov. Zaščita občutljivih podatkov je zato danes ključna naloga, saj lahko izguba ali zloraba podjetju povzroči resne posledice.

Pomemben del kibernetske varnosti je tudi na primer vzpostavitev učinkovitih mehanizmov za preprečevanje nepooblaščenega dostopa. Varno upravljanje s podatki postaja nepogrešljivo za organizacije, ki želijo ohraniti stabilnost in zanesljivost svojih spletnih storitev. Skupna točka vsega je, da je danes potreben celovit pristop k informacijski varnosti.

Citeel – vrhunska varnost

Citeel, podjetje, ki deluje na področju vrhunskih rešitev kibernetske varnosti, skrbi za varne podatkovne komunikacijske protokole ter varno shranjevanje in prenos podatkov ter arhiviranje. Poskrbijo za decentralizacijo in distribucijo, ločevanje podatkov in šifrirne protokole z rešitvijo vse-v-enem. Za vas lahko poskrbijo za rešitve tako lokalno kot na drugi lokaciji (on/off-prem). Sodelujejo tudi z vladnimi ponudniki arhivov in komunikacij, pa z družbami Oracle, Amazon Web Services (AWS), Google Cloud (leta 2023 so bili sprejeti v program Google Cloud Startup, ki jim pomaga pri razvoju) in drugimi.

Širitev v ZDA

Citeel se po uspešnem poslovanju v Sloveniji, na Nizozemskem in v MENA regiji (Srednji Vzhod in Severna Afrika) širi v Združene države Amerike.

Z zavezanostjo k zagotavljanju nenehnih inovacij si želi Citeel z vrhunskim strokovnim znanjem in izkušnjami prispevati svoj delež k dinamični pokrajini kibernetske varnosti podjetij in posameznikov v ZDA. Širitev sledi misiji zagotavljanja rešitev kibernetske varnosti na najvišji ravni, kar utrjuje njihov položaj zaupanja vrednega partnerja pri varovanju digitalnih podatkov po vsem svetu.

Širitev Citeela pomeni pomemben mejnik, ki uvaja novo poglavje na njihovi poti. S svojimi uveljavljenimi rešitvami bo podjetje lahko pomembno prispevalo k živahnemu tehnološkemu ekosistemu ZDA.

»Odhod na trg Združenih držav je jasen dokaz naše zavezanosti k napredku kibernetske varnosti v svetovnem merilu,« je poudaril Nejc Paradiž, izvršni direktor podjetja Citeel. »Navdušeni smo, da lahko svoje strokovno znanje in inovativne rešitve razširimo na ZDA, kar se brezhibno ujema z našo miselnostjo, da na novo definiramo prihodnost kibernetske varnosti. Hkrati z veseljem delim informacijo, da smo trenutno sredi tekočega investicijskega cikla in zbiramo investicije v skupni vrednosti več kot 5 milijonov dolarjev. Za ta korak smo se odločili zaradi zagotavljanja potrebne podpore za uspešen zagon naših pobud za rast in za zagotovitev dolgoročnih ciljev.«

Obetajo si nove vznemirljive priložnosti

Poleg tega Citeel dejavno raziskuje možnost ustanovitve svojega sedeža v ZDA s sodelovanja z enim najpomembnejših proizvajalcev v industriji vojaških vozil. To strateško partnerstvo je zasnovano tako, da izkoristi proizvajalčevo tržno moč in strateško ugoden položaj podjetja, kar že na samem začetku olajša širitev Citeela.

Podjetje z vstopom na ameriški trg pričakuje vznemirljive priložnosti, sodelovanja in rast. Širitev v ZDA pa ne pomeni zgolj skoka na nov trg, temveč skok v svet priložnosti in Citeel se že veseli sodelovanja z vsemi, ki se jim bodo pridružili na tej poti.

Za več informacij obiščite www.citeel.com ali jih kontaktirajte na info@citeel.com (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
informacijska varnost kibernetska varnost


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več