Življenjski slog
23.08.2023 06:35
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Za vedno ujemi svoje poletne spomine

Poletna foto akcija: Standardne fotografije po nori ceni 0,07 € na posamezno fotografijo!

Smo že v drugi polovici avgusta, kar pomeni, da je čas za ohranitev tistih nepozabnih poletnih trenutkov na način, ki jih bo za vedno ovekovečil. CEWE vas tokrat preseneča z neverjetno poletno foto akcijo. In to po ceni, ki je enostavno nepremagljiva – le 0,07 € za posamezno fotografijo. Ta priložnost je kot nalašč za ujetje vaših dragocenih počitniških spominov in njihovo ohranitev v obliki, ki jo lahko vedno znova prelistate.

Poletje je čas, ko se umaknemo od vsakodnevnega hitenja in si vzamemo čas za osvežitev duha in povezovanje s tistimi, ki jih imamo radi. Naša počitniška doživetja so kot dragoceni zakladi, ki jih želimo hraniti za vedno. In prav tu pridejo v igro fotografije – kot močno orodje za ohranitev teh čarobnih trenutkov, ki nas bodo spremljali in risali nasmeške na obraz, ko se bomo vrnili v svoje vsakdanje rutine.

Fotografije so okna v preteklost, ki nas vabijo v spomine in občutke, ki smo jih doživeli. S fotografijami lahko ujamemo čustva, kraje in ljudi, ki so naredili naše poletje posebno. In ko si ogledujemo te slike, se ti trenutki oživijo, kot da bi se ravno dogajali. V trenutku nas popeljejo nazaj, da znova občutimo veselje, sprostitev in radost, ki smo jih doživeli.

Poleg tega so fotografije tudi odlično sredstvo za deljenje zgodb. Z eno samo sliko lahko povemo celotno zgodbo, ki se razteza onkraj besed. Ko fotografije natisnemo in držimo v rokah, se zgodi nekaj posebnega. Občutimo teksturo papirja, čutimo težo spominov, ki so se vtisnili na to majhno ploskev. Vsak dotik poživi spomine, vsak pogled pa nas spomni na tisto, kar smo doživeli.

Ne zamudite avgustovske CEWE foto akcije! Pri naročilu Standardnih fotografij velikosti 10ka, enostavno uporabite kodo za popust “CEWEFOTO8” v zaključku naročila. Ujemite svoje poletne spomine in jih ohranite za vedno, po ceni, ki je preprosto neprekosljiva.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
CEWE fotoknjiga

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CEWE Magyarország Kft.
Za več informacij so vam na voljo pri CEWE Magyarország Kft.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CEWE Magyarország Kft.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18