Računalništvo, telefonija
Tablični računalniki
Poslovne rešitve
18.03.2024 09:30

Deli z drugimi:

Share

Za delo potrebuješ poslovne tablice in ne komercialne

Ozrite se okoli sebe in prepoznajte elemente, ki bi lahko v danem scenariju škodovali napravam. Na primer težja proizvodna oprema, ostri robovi, padci z visokih mest, vročina, vlaga, morebitne tekočine in podobno.

Komercialni tablični računalniki imajo svoj namen. So odlične naprave za igranje iger, gledanje filmov in serij, brskanje po spletu, ustvarjanje in prebiranje spletnih vsebin. Njihov namen pa ni uporaba v bolj zahtevnih okoljih, čeprav jih kljub temu vseeno pogosto vidimo v skladiščih, proizvodnji, prodaji in drugje.

Zakaj ne? Varnost, vzdržljivost, zanesljivost, podpora in zmožnost integracije s poslovnimi sistemi — to so lastnosti, ki jih potrebuje tablica, če želi preživeti vse nevarnosti, ki prežijo nanje.

Lahko se odločite za komercialne tablice, izbire je ogromno, tudi na prvi pogled bodo delovale ekonomsko smotrne, na dolgi rok pa se bodo pojavili nepričakovani stroški in še huje, težave, ki vas bodo stale dragocenega časa in delovnih virov.

Zebra ET40/ET45 so robustne poslovne tablice, ki so ustvarjene za grobo ravnanje in delo v različnih okoljih, od pisarn, trgovin do proizvodnje, transporta in še bi lahko naštevali.

Zebra ET40/ET45 —ko običajne tablice ne zadoščajo

Baterija, ki zdrži več izmen in je obenem enostavno zamenljiva, 6-letna podpora, Wi-Fi 6E, LTE, 5G, sistem POS in ostale možnosti povezljivosti, velik 8 ali 10-palčni zaslon, integriran skener kod in robustna zasnova  … to potrebujete, če želite, da je delo vedno opravljeno.

Namesto specifikacij pa vas zagotovo bolj zanima, kako bi lahko tablice Zebra uporabili v svojem podjetju.

Se ukvarjate s prodajo?

V maloprodajnem okolju se lahko Zebra ET40/ET45 podjetniški tablični računalniki uporabljajo na več specifičnih in učinkovitih načinov za izboljšanje operacij, storitev za stranke in prodaje.

Uporabljajo se lahko kot mobilni prodajni sistemi (mPOS). Zaposleni lahko zaključijo transakcije s strankami kjerkoli v trgovini, kar zmanjšuje čakalne dobe na tradicionalnih blagajnah. Tablični računalniki se lahko opremijo z dodatki za obdelavo plačil, da sprejmejo kreditne kartice, NFC plačila in mobilne denarnice.

Zaposleni lahko uporabljajo tablične računalnike za izvajanje inventure v realnem času, skeniranje črtne kode za posodobitev ravni zalog, preverjanje lokacij izdelkov in po potrebi naročanje zalog. Integracija s sistemom upravljanja zalog omogoča takojšnje posodobitve in dostop do podatkov o zalogah kjerkoli v trgovini.

Tablične računalnike lahko uporabljajo stranke ali osebje za skeniranje izdelkov za preverjanje cen, ki zagotavljajo takojšen dostop do trenutnih cen, promocij in podrobnih informacij o izdelkih. Omogočajo tudi hitro iskanje pogostih vprašanj, priročnikov za izdelke ali vodnikov za odpravljanje težav za boljšo pomoč strankam pri njihovih vprašanjih.

V izredno pomoč v transportu

Zebra poslovne tablice ET40/ET45 omogočajos premljanje vozil v realnem času, kar zagotavlja učinkovitejše načrtovanje poti in po potrebi tudi spremljanje porabe goriva. Voznik ali drugi zaposleni lahko kjerkoli in kadarkoli skenira črtne kode in RFID oznake za sledenje pošiljk v realnem času in skozi celotno dobavno verigo.

Vozniki si lahko hitro izmenjajo dokumente ali pa jih posredujejo logističnim centrom ali celo strankam. Z uporabo namenskih tablic boste dosegli hitrejšo obdelavo naročil, manjše stroške, manj zastojev in boljšo komunikacijo.

Delo v skladišču je lahko odslej enostavneje

Podobno kot v transportu in logistiki je tudi v skladiščih lahko v izredno pomoč integriran skener za branje črtnih kod in RFID oznak. Ob odpremi omogočajo hitro pripravo in preverjanje pošiljk, kar bo pomirilo zaposlene, ki se bodo lahko prepričali, da so naročila pravilno sestavljena in pripravljena za dostavo. Skladiščenje in distribucija bosta tako hitrejši in natančnejši, vsi podatki pa bodo na voljo v realnem času.

Zaposleni bi prav tako lahko dostopali do sistema za dodelitev nalog in navodil v realnem času, kar izboljšuje koordinacijo, učinkovitost in odpravlja delovne zastoje. Uporabi se lahko tudi za hitrejše poročanje o napakah ali težavah, ki bi lahko vodile v daljše prekinitve dela.

Skupni imenovalec je?

Morda ste opazili, da se ponavljajo besede učinkovitost, hitrost, zanesljivost in podobne. Tablične računalnike Zebra boste lahko uporabili na sto in en način, ne glede na področje dela. Znajdejo se v vsakem okolju, saj so opremljene s točno tistimi komponentami, ki jih podjetja potrebujejo pri svojem delu. In v vseh primerih bodo zagotovile hitrejše procese, učinkovitejše delo zaposlenih, podjetju pa v vsakem fiskalnem obdobju manjše stroške.

Če bi radi izvedeli še več o poslovnih tablicah Zebra ET40/ET45 in se pozanimali, kako bi jih lahko prilagodili za svoje podjetje, obiščite www.spica.si ali pa jih kontaktirajte na info@spica.com.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
tablični računalniki

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

Mauco d.o.o.

Zalog 2, 6230 Postojna, Tel: 068 642 605
V poslovnem svetu diverzifikacija pomeni razvejanje poslovanja na druge kategorije izdelkov, panoge ali trge. Diverzifikacija je pogosto zaščitna mreža pred izpadom dela v posamezni ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več