Računalništvo, telefonija
10.02.2021 15:01
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Z robotskim sesalnikom Roomba Combo do čistih in sijočih tal

Zakaj bi zapravljali dragoceni čas za čiščenje, ko pa bi se lahko smejali ob dobri komediji? Robotski sesalnik in robot za mokro čiščenje iRobot Roomba Combo bo namesto vas poskrbel za čistočo v vašem domu.
Roomba Combo poskrbi za brezhibno čista tla.
Roomba Combo poskrbi za brezhibno čista tla.

Se počutite kot robot ob vsakodnevnem sesanju in pomivanju tal? Čiščenje doma je naporno in nehvaležno opravilo, ki se nikoli ne konča, še posebej ob polni hiši razigranih otrok in hišnih ljubljenčkov, ki povsod puščajo dlako. Ko slišite za robotske sesalnike, zagotovo najprej pomislite na podjetje iRobot, ki so sinonim za kakovostne robotske sesalnike. No, tudi oni mislijo na vas. Pripravili so vam nov model Roomba Combo, ki združuje svet sesanja in pomivanja tal.

Spoznajte novega najboljšega prijatelja

Dejstvo je, da je skoraj nemogoče nadomestiti robotski sesalnik Roomba in robota za mokro čiščenje Braava z enim robotom, ki bi isto delo opravljal enako kakovostno. Robotski sesalnik Roomba je opremljen s kar dvema krtačama, ki poskrbita za kakovostno sesanje, medtem ko sta kvadratna oblika in sprednja postavitev blazinice robotskega pomivalca tal Braava idealni za pomivanje ob robovih in kotih.

Kljub temu so se pri podjetju iRobot odločili spopasti s tem izzivom. Tu nastopi Roomba Combo, ki želi združiti najboljše iz obeh svetov. Uporabili so okroglo obliko robotskega sesalnika Roomba in dodali zmogljivo sesalno krtačo v obliki črke V, ki brez težav posesa prah in umazanijo s trdih tal in preprog. Za sijoča tla so poskrbeli z blazinico iz mikrovlaken s posebno rebrasto strukturo. Pomivanje tal lahko prilagodite s tremi načini brisanja.

Robot, ki uboga vaše ukaze

Tako kot robotski sesalci Roomba in pomivalci tal Braava, se Roomba Combo prav tako lahko poveže z aplikacijo iRobot Home . Aplikacijo poganja iRobot® Genius™ domača inteligenca, s pomočjo katere se uči vaših navad. Sčasoma vam nato svetuje, kako najbolje očistiti vaš dom. Z aplikacijo iRobot  Home imate na voljo več različnih funkcij za preprostejšo uporabo:

  • Predlaga urnike, ki jih sestavi glede na pretekle vzorce čiščenja.
  • Misli namesto vas in prilagodi profile čiščenja glede na vaše potrebe. Opozori vas tudi na stvari, ki vam uidejo iz glave, na primer na sezono alergij, ko predlaga večkratno dnevno čiščenje.
  • S pomočjo zvočnih ukazov lahko upravljate z robotom na daljavo preko naprav, ki podpirajo Alexo in Google asistente .
  • iRobot Genius™ inteligentno usmerja robotskega sesalnika in pomivalca tal Roomba Combo po vaših prostorih. Robot čisti in pomiva v ravnih linijah in uporablja senzorje za določanje vrste tal.

Boj z umazanijo je večen. Podjetje iRobot vam v pomoč pošilja konjenico in pehoto. Robotski sesalnik in robot za mokro čiščenje Roomba Combo opravi dvojno delo z enim prehodom.

Več najdete na iRobot.si

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem iRobot Slovenija
Za več informacij so vam na voljo pri iRobot Slovenija
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem iRobot Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

RESULT d.o.o.

Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 17 80
RESULT d. o. o. je podjetje, usmerjeno v razvoj poslovnih informacijskih rešitev. Sodelujejo tudi z večjimi svetovnimi podjetji, kot sta na primer IBM in Microsoft. Pri delu upoštevajo ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več