Računalništvo, telefonija
22.02.2021 16:51
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Z rešitvami Flok boste vedno varni

.. Vse bolj se zavedamo, da je varnost izrednega pomena. Ne zgolj IT varnost in varnost naših naprav, še bolj je pomembna varnost našega doma ali podjetja. Tam namreč hranimo vse, kar je najpomembnejše ..
Z rešitvami Flok boste vedno varni
Z rešitvami Flok boste vedno varni

Na varnost svojega doma ali podjetja se preprosto moramo zanesti. In varnost se začne pri vratih oziroma pri cilindričnih vložkih, ključavnicah ali varnostnih zapahih. Na trgu je neskončno rešitev. Če imamo partnerja, na katerega se lahko zanesemo in nam ponudi vrhunsko storitev, je polovica dela opravljenega.

Vse rešitve najdemo tudi na spletu. V spletni trgovini www.flok.si je toliko izbire, da boste zagotovo našli izdelek, ki ga potrebujete. Kar je najpomembneje, pa je kakovost izdelkov, ki jih najdete na flok.si ter svetovanje in podpora strankam. Naj gre za cilindrične vložke, obešanke, ključavnice, samozapirala, varnostne zapahe, avto daljince in ključe, električne odpiralnike vrat in še bi lahko naštevali – tu boste našli vse na enem mestu.

Napredek zagotavlja le nenehen razvoj

Kot smo že omenili, je kvalitetna izdelava produktov, ki jih podjetje nudi, ključnega pomena, prav tako pa je lahko velik plus fleksibilnost proizvodnje. Flok nudi vse to in še veliko več. Podjetje ima več kot 50-letno zgodovino, saj začetki segajo v leto 1969. Od takratne popoldanske obrti do uradnega začetka je minilo še sedem let.

Ambicioznost lastnika in hiter razvoj sta vodila v vse večjo proizvodnjo. Po razpadu Jugoslavije jim je promet močno upadel, saj so skoraj polovico proizvodov izvažali v republike nekdanje skupne države.

Krizo so prebrodili z razvojem novih proizvodov – predvsem z izdelavo prečnih varnostnih zapahov. Na podlagi dolgoletnih izkušenj in izjemnega znanja so razvili lasten cilindrični vložek, ki je veljal za enega varnejših na trgu. Podjetje se je znova širilo. Danes ima svojo livarno in orodjarno, kjer vse, kar ponujajo, izdelajo sami. Nudijo tudi storitve CNC struženja. Izdelujejo ključavnice za vse vrste vhodnih, garažnih in ostalih dvokrilnih vrat.

Nabor storitev je ogromen

Nabor storitev podjetja Flok je ogromen, od ključavnic in ključev po vaših željah, zapiral in tečajev za kovinske in plastične omarice, ključavnic in tečajev za steklene vitrine do cilindričnih in navadnih ključavnic posebnih izvedb, izdelave sistemskih cilindričnih vložkov na enoten ali generalni ključ. Prav tako nudijo tudi montažo vseh omenjenih izdelkov.

V programu imajo tudi orodja za tlačno litje, vlivanje plastike, tlačno brizganje odlitkov iz cinkovih in plastičnih zlitin. Prav tako izvajajo storitve na strojih za žično in potopno erozijo, na stiskalnicah, pa tudi CNC struženje …

Možnosti je skorajda neskončno. Flok svoje izdelke in storitve prodaja na domačem in tujem trgu (na Hrvaškem, v Srbiji, ZDA, Italiji …).

Ecryptex – pametno upravljanje na daljavo

Eden od izdelkov, ki so ga razvili sami in bi ga izpostavili, je tudi GSM pozivnik Ecryptex. Kaj počne in zakaj bi uporabnik to potreboval? Je pametna naprava, ki mogoča nadzor, torej vklop ali izklop električnih naprav na daljavo s pomočjo pametnega telefona.

Z Ecryptexom lahko odpirate:

  • vhodna vrata z električno ključavnico ali električnim prejemnikom,
  • dvižna garažna vrata,
  • drsna vrata,
  • zapornice …

Naprava vas lahko tudi obvešča prek SMS sporočil ali klicev na mobilni telefon. Tako lahko s pomočjo mobilnega telefona in naprave Ecryptex nadzirate:

  • temperaturo v stanovanju, hiši, vikendu,
  • daljinski vklop ogrevanja v bivalnih prostorih,
  • gibanje v prostoru oziroma alarmno napravo,
  • temperaturo v rastlinjakih, hladilnicah, pline na farmah …

Več najdete na www.flok.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

ZEOS d.o.o.

Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 366 85 41
O družbi ZEOS Družba ZEOS, d.o.o. je izvajalec skupne sheme ravnanja z e-odpadki (OEEO), odpadnimi baterijami (OPBA) in odpadnimi nagrobnimi svečami (ONS). Skupaj s proizvajalci, ... Več

KIKštarter KAMNIK

Fužine 10, 1241 Kamnik, Tel: 031 226 763
KIKŠtarter je več kot le coworking prostor, kjer si skupnost deli delovni prostor in opremo. Poleg samega prostora ponujajo različne sklope izobraževanja in delavnice. Program so ... Več
Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več