Telefoni
26.04.2018 12:38
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Z nekaj sreče je lahko ta super telefon vaš že za 79,99 dolarjev!

Z nekaj sreče je lahko ta super telefon vaš že za 79,99 dolarjev!
Z nekaj sreče je lahko ta super telefon vaš že za 79,99 dolarjev!

Na spletni prodajalni www.tomtop.com so za tiste, ki potrebujejo super pametni mobilni telefon Andorid, pripravili akcijsko ponudbo, ki je seveda nikakor ne gre spregledati. Spletna prodajalna je namreč po akcijski ceni ponudila v prodajo pametni mobilni telefon BLUBOO S3 4G, ki za malo denarja resnično ponuja veliko. Akcijska prodaja je na voljo na spletni povezavi https://www.tomtop.com/p-pz0268b-eu.html?aid=SL, za soliden pametni mobilni telefon Android pa bomo morali odšteti zgolj 124,49 evrov. Če pa bomo med 27. do 30. aprilom dovolj hitri, bomo omenjeno napravo lahko dobili že po ceni 79,99 dolarjev, saj bo po tej ceni vsak dan na voljo pet telefonov BLUBOO S3 4G.

Zanimivi pametni mobilni telefon BLUBOO S3 4G bo zlahka kos tudi najzahtevnejšim opravilom. Ta je namreč opremljen z osemjedrnim procesorjem MediaTek MTK6750T frekvence 1,5 gigahercev, štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika, vgrajenim pomnilnikom s 64 gigabajti prostora in baterijo kapacitete 8.500 miliamperskih ur, kar pomeni, da ga nam ne bo treba pogosto polniti. Tu so na voljo še 15,2-centimetrski (6,0-palčni) zaslon ločljivosti kar 2.160 x 1.080 slikovnih točk, ki ga pred poškodbami ščiti na praske odporno zaščitno steklo Corning Gorilla.

Za zajem kakovostnih fotografij in opravljanje video konferenc pa ima pametni mobilni telefon BLUBOO S3 4G na voljo digitalna fotoaparata ločljivosti 12 milijonov in pet milijonov slikovnih točk in kakovostno spletno kamero ločljivosti 13 milijonov točk. Na vgrajenem pomnilniku pa je prednameščen mobilni operacijski sistem Android 7.0 Nougat z nekoliko prirejenim grafičnim vmesnikom, ki ga lahko že takoj po aktivaciji nadgradimo na novejši Android 8.1 Oreo. Tu pa vsekakor ne gre spregledati še zaslon z zelo tankimi robovi, odlična in dobro premišljena kombinacija plastičnih mas in kovine ter podporo za hitro mobilno omrežje 4G/LTE. Poštnina za dostavo v slovenijo je seveda brezplačna.


Prijavi napako v članku