Računalništvo, telefonija
04.06.2004 12:38
Posodobljeno 17 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Z nakupom računalnika do pomoči humanitarnim organizacijam

FMC in Najdi.si sta se dogovorila o akcijski ponudbi Dellovih računalnikov, v kateri FMC uporabnikom iskalnika Najdi.si ponuja 1.000 novih računalnikov Dell Optiplex Gx270 z 20-odstotnim popustom. Najdi.si izvaja prodajno akcijo v okviru svojega humanitarnega programa, pri čemer bo v humanitarne namene prispeval vso posredniško provizijo v okviru akcije, ki znaša 4 odstotke vrednosti vseh nakupov. Akcijska ponudba Dellovih računalnikov na Najdi.si bo trajala do 24. junija letos.

Po zaključku akcije bodo uporabniki Najdi.si prek internetne ankete izbrali humanitarno organizacijo, ki bo prejela zbrana sredstva. Med predlaganimi organizacijami so trenutno Zavod Zarja, Zveza Sonček ter Združenje multiple skleroze Slovenije. Za dve prosti mesti pa se lahko v skladu s humanitarnim programom Najdi.si prijavijo tudi druge humanitarne organizacije.

FMC in Najdi.si želita z zbranimi sredstvi podpreti predvsem tiste humanitarne organizacije, ki so v javnosti zaradi izbranega načina dela neprivilegirane ter manj znane. Omenjene organizacije namreč težje pridobijo javna ali zasebna finančna sredstva, vendar kljub temu dokazujejo, da zmorejo učinkovito pomagati ljudem, ki potrebujejo pomoč.

Več informacij o prodajno-humanitarni akciji je na voljo na spletni strani http://www.najdi.si/humanitarna/index.htm.


Prijavi napako v članku