Računalništvo, telefonija
03.12.2010 13:11

Deli z drugimi:

Share

Z Applovimi izobraževanji do bolj ustvarjalnega poučevanja in večje motivacije otrok za učenje

Podjetje Miška, del skupine FMC Group, je s septembrom postalo Applov regionalni izobraževalni center v Sloveniji (Apple Regional Training Center), ki je namenjen izobraževanju pedagoških delavcev. Učiteljem osnovnih in srednjih šol ter profesorjem fakultet, ki želijo pri svojem delu uporabljati računalnike Apple, so na voljo izobraževanja o uporabi Applove tehnologije. Z udeležbo bodo pridobili potrebna znanja, kako izkoristiti tehnologijo za učne procese in jo prilagoditi svojim interesom in potrebam. Izobraževanja, ki so večinoma brezplačna, se bodo začela v septembru.
Z Applovimi izobraževanji do bolj ustvarjalnega poučevanja in večje motivacije otrok za učenje
Z Applovimi izobraževanji do bolj ustvarjalnega poučevanja in večje motivacije otrok za učenje

Sodobni učitelji in profesorji se zavedajo, da je najpomembnejši dejavnik pri poučevanju vznemirljiv in ustvarjalen pristop. Učenci rastejo, se razvijajo in učijo, učni načrti se spreminjajo, vedno znova se pojavljajo nove ideje in metode. Napreduje tudi tehnologija, ki nudi veliko možnosti uporabe – še posebej v izobraževalne namene. Applova tehnologija je uporabniku prijazna, enostavna, ne ovira ustvarjalnosti in omogoča, da se tudi začetniki učijo hitro in inovativno.

Miška bo v okviru izobraževalnega centra predstavila različne informacijske rešitve, ki jih ponuja Apple in kako Applova ustvarjalna orodja pomagajo vzgojno-izobraževalnim delavcem pri podajanju učne vsebine na drugačen način. Predstavili bodo tudi, kako z vznemirljivimi in ustvarjalnimi pristopi motivirati otroke za učenje, izobraževanja pa bodo pripravili po meri udeležencev.


»To je priložnost za učitelje in profesorje, saj imajo na dosegu roke izobraževalni center, kjer bodo lahko izvedeli podrobnosti o Applovi tehnologiji, njeni uporabi in kako jo lahko karseda dobro izkoristijo za svoje potrebe,« je dejala Katarina Blagus, vodja izobraževanj v podjetju Miška. »V tujini so tovrstna izobraževanja dobro obiskana in del ustaljene prakse.«

Miška je edino podjetje v Sloveniji, ki ima status Apple Authorised Training Center. Nudi širok spekter izobraževanj za Apple – od najbolj osnovnih do najbolj zahtevnih, profesionalnih tečajev, za katere lahko udeleženci pridobijo tudi ustrezne certifikate. Poleg tega izvajajo še individualna izobraževanja Ena-na-Ena in po novem tudi tečaje v sklopu regionalnega izobraževalnega centra.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Miška d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Miška d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

MIŠKA na konferenci informacijska varnost

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Miška d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku