Računalništvo, telefonija
12.11.2020 13:55

Deli z drugimi:

Share

XIII Remastered – Limited Edition: prvoosebna streljanka, ki temelji na istoimenskem stripu

XIII Remastered - Limited Edition: prvoosebna streljanka, ki temelji na istoimenskem stripu
XIII Remastered - Limited Edition: prvoosebna streljanka, ki temelji na istoimenskem stripu

XIII je prvoosebna streljanka, ki temelji na istoimenskem stripu. Ta pripoveduje o morilcu, ki izgubi spomin; vse, kar mu ostane od preteklosti, je na prsi tetovirana rimska številka trinajst. Ker so mu za petami FBI-agenti z obtožbo, da je umoril predsednika Združenih držav, mora poiskati zavetje in zaveznike ter si oprati ime. Močna, privlačna zgodba nastaja s prikazovanjem stripovskih sličic, ki so na inovativen način vpletene v igranje. Le-to je zabavno ter napeto in vsebuje kar nekaj izvirnih prijemov, na primer jemanje nasprotnikov za žive ščite, kar je tolikanj bolj nenavadno, če vemo, da je XIII Remastered prebarvana in posodobljena verzija sedemnajst let stare igre za PS2. V objemu stripovske grafike mitraljiramo in ostrostreljamo, da je veselje, in pred nami niso varni ne agenti ne helikopterji. Pa tudi ne prijatelji, saj je vdelano večigralstvo.


Omejena edicija vsebuje zbirateljsko naslovnico, tri grafike, glasbo v digitalni obliki, zlata orožja in kovinsko škatlico.


Igra je na voljo za PS4 in XBOX. V prihodnjem letu pa pričakujemo še Nintendo Switch.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku