Slika, tv, avdio
24.08.2021 15:30

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi poskrbi za kinematografsko izkušnjo v vaših domovih

Xiaomi Soundbar za televizorje je idealen za tiste, ki bi radi svojo dnevno sobo spremenili v pristno kinematografsko izkušnjo.
Xiaomi Soundbar za televizorje je idealen za tiste, ki bi radi svojo dnevno sobo spremenili v pristno kinematografsko izkušnjo.

V zadnjem letu smo bili primorani spremeniti naš življenjski slog. Omejitev gibanja in prepoved zunanjih ter notranjih aktivnosti so nas spodbudile, da smo naše domove prilagodili želenemu življenjskemu slogu. Rekreativni tekači in kolesarji so si del hiše ali stanovanja spremenili v domači fitnes, kjer so še naprej lahko uživali v najljubšem hobiju. Nekateri pa so šli v korak s časom in prvič preizkusili električni pogon. Oboževalci kinematografskih podvigov so bili prikrajšani za kinematografske dvorane, kjer so v zadnjem letu uživali v Marvelovih superherojskih mojstrovinah. Za njih je bila rešitev očitna, domača gledališča spremeniti v mini kino dvorane. Xiaomi in spletni prodajalec TomTop sta za njih pripravila akcijsko ponudbo za Xiaomi Soundbar, ki ga lahko na TEJ POVEZAVI dobite za ugodnih 76,49 evrov.

Xiaomi Soundbar za televizorje je idealen za tiste, ki bi radi svojo dnevno sobo spremenili v pristno kinematografsko izkušnjo. Xiaomi Bluetooth zvočnik odlikuje modern dizajn s 5-smernim načinom vnosa, 8 zvočniki in vrsto drugih osupljivih funkcij, ki prispevajo k kakovostni zvočni izkušnji.

Brezžični zvočnik lahko enostavno namestite na steno ali pod televizor, na katerega se lahko povežete z enim kablom preko AUX, Line in SPDIF ali Optical povezave. Lahko pa povežete svoj pametni telefon preko Bluetooth povezave, tako da lahko kadar koli uživate v najljubši glasbi.

Kljub elegantni obliki, ki spominja na umetnino, se bo Xiaomi Soundbar zlahka zlil z ostalo avdio in video opremo. Za tiste, ki imajo radi minimalističen dizajn, je Xiaomijeva zvočna mojstrovina prava rešitev. Na TEJ POVEZAVI lahko hitro, enostavno in predvsem poceni dobite vrhunski soundbar za uživanje z domačega naslonjača. Xiaomi Soundbar vam dostavijo iz evropskega skladišča, kar pomeni hitra dostava brez dodatnih dajatev.

Vas zanima več iz te teme?
Xiaomi Xiaomi Bluetooth zvočnik

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več

MOJVIDEO d.o.o.

Prežihova ulica 17, 8250 Brežice, Tel: 040 903 424
Mojvideo.com, prvi slovenski video portal Le kdo ne pozna portala Mojvideo.com? Gre za prvi, največji in najbolj obiskan spletni video portal v Sloveniji, ki je prvotno namenjen ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več