Poslovne rešitve
04.09.2021 19:57
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi je v Mariboru odprl svojo prvo trgovino v Sloveniji

Xiaomi širi svoje poslovanje v Sloveniji in odpira prvo trgovino Xiaomi Store.

Svetovni tehnološki velikan Xiaomi je danes odprl svojo prvo trgovino Xiaomi Store v Mariboru, kar je tudi njegova prva trgovina na slovenskem trgu. Xiaomi širi svoje poslovanje v Sloveniji s strateškim ciljem ponuditi svoje pametne telefone in ostale izdelke slovenskim ljubiteljem Xiaomija. Jedro njegovega uspeha temelji na spoštovanju uporabnikov, kar je razvidno tudi iz odličnih poslovnih rezultatov v prvem četrtletju 2021.

»Odprtje prve trgovine Xiaomi Store v Sloveniji je pomemben strateški korak za pozicioniranje podjetja Xiaomi na slovenskem trgu ter za širitev maloprodaje naših pametnih telefonov in drugih izdelkov. Prva v nizu slovenskih trgovin je postavljena v Maribor, predvsem zato, da bodo naši izdelki preprosto dostopni vsem v tej regiji. Prek trgovin Xiaomi Store želimo vsem strankam in ljubiteljem Xiaomija omogočiti stik z našimi inovativnimi izdelki in čudovito izkušnjo pametnega življenjskega sloga. To je tudi osnovno poslanstvo Xiaomija. Najlepša hvala vsem ljubiteljem Xiaomija, brez katerih naša zgodba ne bi bila mogoča,« je dejal Goran Mudrovčić, generalni direktor Xiaomija za Slovenijo in Hrvaško.

Levo- Goran Mudrovčić, General Manager Xiaomi Croatia&Slovenia, Adam Harris, predstavnik Colby, Andrzej Gladki, deputy general manager of Xiaomi CEE&Nordics, Matt Huang, Balkan Country Manager

Po podatkih Canalysa, IDC in Strategic Analytics za drugo četrtletje leta 2021 je Xiaomi dosegel izjemen uspeh na evropski ravni – je drugi proizvajalec pametnih telefonov. Hkrati je dosegel izjemno dobre rezultate na ravni srednje in vzhodne Evrope ter na slovenskem trgu. Xiaomi dolguje svoj uspeh ljubiteljem te blagovne znamke.

»V veselje mi je biti del odprtja prve trgovine Xiaomi Store v Mariboru. Naše trgovine so prvi stik kupcev in ljubiteljev Xiaomija z blagovno znamko, zato je odprtje za nas izredno pomembno. Naš cilj je zagotoviti razpoložljivost fantastičnih izdelkov v trgovinah, kjer bodo lahko stranke in ljubitelji Xiaomija uživali v naših najnovejših pametnih telefonih ter izdelkih iz bogatega in inovativnega Xiaomijevega ekosistema,« je povedal Matt Huang, direktor za balkanske države znotraj Xiaomija za regijo CEE in nordijske države.

»Ker pametna povezljivost postaja vse bolj vključena v življenja ljudi, bo naša osrednja strategija »Smartphone × AIoT« še okrepila učinek multipliciranja in nam pomagala prodreti v več scenarijev, pridobiti več uporabnikov in okrepiti naš poslovni model. To nam bo pomagalo uresničiti poslanstvo, da vsem na svetu omogočimo boljše življenje z inovativno tehnologijo, Xiaomi pa bo v prihodnosti postal vodilni na področju pametnega življenja. Zavezani smo doseganju teh ciljev tudi na slovenskem trgu,« je izpostavil Andrzej Gladki, namestnik generalnega direktorja znotraj Xiaomija za regijo CEE in nordijske države.

Jani jugovič – @coolfotr, Gaja Prestor, Rebeka Dremelj, Jasna Vale, Vita Starman – @mamakuha

Odprtje trgovine Xiaomi Store je bilo izvedeno v sodelovanju s podjetjem Colby, Xiaomijevim maloprodajnim partnerjem v Sloveniji.

»Izjemno sem vesel, da je vodilno tehnološko podjetje Xiaomi odprlo svojo prvo trgovino v Mariboru, mestu, kjer se je razvila ideja o krepitvi distribucijske mreže, v mestu, kjer se je začela naša zgodba. Colby skuša zagotoviti hitro in učinkovito razpoložljivost naprav Xiaomi svojim strankam, katerih potrebam vedno budno prisluhnemo. Verjamem, da bomo zaradi stabilnosti naše distribucijske mreže, vztrajnosti in odličnega partnerstva še naprej premikali meje, kar bo imelo za posledico odprtje novih trgovin Xiaomi Store po vsej Sloveniji,« je dodal Gregor Drozg, direktor podjetja Colby.

Novo odprta trgovina Xiaomi se nahaja v mariborskem Europarku, drugem največjem nakupovalnem središču v Sloveniji.


Vas zanima več iz te teme?
Xiaomi telefoni Xiaomi

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Idealia d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Idealia d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Idealia d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PROLON d.o.o.

Rogaška cesta 27, 3240 Šmarje pri Jelšah, Tel: 041 364 535

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več
Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56