Računalništvo, telefonija
05.04.2020 11:58
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi zdaj tudi z brezžično miško

Brezžična miška Xiaomi Mi Elegant Mouse Metallic Edition za malo denarja ponuja veliko!
Brezžična miška Xiaomi Mi Elegant Mouse Metallic Edition za malo denarja ponuja veliko!

Podjetje Xiaomi že kar nekaj časa ne ponuja zgolj pametnih mobilnih telefonov pod lastno blagovno znamko. Ta namreč ponuja še bogato paleto ostali izdelkov, kot so na primer običajna in električna kolesa, pametni kovčki, prenosni računalniki in celo brezpilotna letala. Kot najnovejši izum pa je podjetje Xiaomi predstavilo še novo računalniško periferno enoto, in sicer računalniško miško. Tu gre za računalniško miško Mi Elegant Mouse Metallic Edition, pri kateri je podjetje uporabilo že dobro poznano formulo uspeha manj je več oziroma, kar pomeni da kupec za malo denarja dobi nadvse uporaben izdelek.

Računalniška miška Xiaomi Mi Elegant Mouse Metallic Edition, je opremljena z brezžično povezavo Bluetooth, pri čemer za komunikacijo z brezžičnim sprejemnikom uporablja frekvenco 2,4 gigahercev. Ohišje novosti je izdelano iz kovine, kar seveda podaljša življenjsko dobo izdelka in naredi površino bolj odporno na prstne odtise. Računalniško miško Xiaomi Mi Elegant Mouse Metallic Edition lahko sočasno povežemo z dvema napravama, za natančno uporabo pa skrbi tipalo ločljivosti 1.000 točk na palec. Novost podpira operacijske sisteme Windows, MacOS, Android in iOS, napaja pa ga jo ena baterija velikosti AA. Napolnjena baterija pa naj bi zagotavljala okoli devet mesecev delovanja preko vmesnika Bluetooth.

Inovativna računalniška miška Xiaomi Mi Elegant Mouse Metallic Edition bo na voljo v črni in sivi barvi, na prodajne police trgovin pa bo prispela 9. aprila. Zanjo pa bomo v prosti prodaji odšteti zgolj preračunanih 13 evrov.


Prijavi napako v članku