Igre
01.09.2009 11:50
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xbox 360 Super Elite

Nova Microsoftova igralna konzola Xbox 360 Super Elite se bo zagotovo prodajala za med.
Nova Microsoftova igralna konzola Xbox 360 Super Elite se bo zagotovo prodajala za med.

Le nekaj dni za tem, ko je podjetje Sony najavilo prihod igralne konzole PlayStation 3 Slim, je Microsoft pocenil igralno konzolo Xbox 360 Elite, in sicer za 100 ameriških dolarjev v ZDA in 50 evrov na evropskem trgu. Poleg tega je podjetje iz Redmonda ukinilo dobavo modela Pro ter pripravilo konzolo Xbox 360 Super Elite, ki je opremljena z 250-gigabajtnim trdim diskom in dvema brezžičnima igralnima ploščkoma.

Nova igralna konzola naj bi, poleg igranja najnovejših računalniških iger, omogočala še predvajanje filmskih posnetkov na daljavo ter povezavo s socialnima mrežama Twitter in Facebook. Novinka naj bi bila po zagotovilih Microsofta polno združljiva tudi s sistemom Natal, ki bo igričarjem omogočal krmiljenje iger brez kakršnihkoli igralnih palic. Za prednaročilo konzole Xbox 360 Super Elite, skupaj z igro Forza Motorsport 3, nemški Amazon zahteva 280 evrov.

Kdaj bo nova Microsoftova igralna konzola na voljo tudi pri nas, ni znano. Po vsej verjetnosti je bomo deležni šele v naslednjem letu.


Prijavi napako v članku