Obvestila podjetij
08.04.2021 13:55
Posodobljeno 3 dnevi nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Webinar: Prilagodljiva kibernetska varnost za OT

Ohranjanje delovanja sistemov je ključno za varnost in razpoložljivost OT okolju.

V primeru prekinitve v energetskem sektorju, npr. v elektrarni, sta ogrožena javna in okoljska varnost, ki se kaže v izpadu dobave električnega toka. Prav tako je kritičen izpad proizvodnje v tovarni ali oskrbi s pitno vodo. Kako torej zavarovati industrijske kontrolne sisteme in hkrati zagotoviti nemoteno delovanje?

OT omrežja so ranljiva, ker so izpostavljena različnim nevarnostim. Naprave in sistemi temeljijo na starih operacijskih sistemih, ki ne dopuščajo namestitev sodobnih zaščit. Izpostavljeni so notranjim, kot tudi zunanjim grožnjam (vzdrževalci sistemov), ki so nenamerne. V porastu pa so tudi namerne zunanje grožnje s strani organiziranega kriminala in tujih držav.

Celovito zagotavljanje varnosti v OT okoljih
Dejstvo, da so OT omrežja ranljiva, nas vzpodbudi k razmišljanju, kako jih bomo zaščitili in hkrati ohranili njihovo delovanje.

Zato vabljeni, da prisluhnete našemu varnostnemu strokovnjaku Janku Kersniku, ki bo v predavanju z naslovom Prilagodljiva kibernetska varnost za OT prikazal, kako poskrbimo za zaščito kritičnih sistemov in se izognemo poslovni škodi in/ali izgubi zaupanja strank.

Predavanje je brezplačno, namenjeno končnim strankam, svojo udeležbo potrdite preko spletnega obrazca.

Lepo vabljeni!

Vas zanima več iz te teme?
informacijska varnost Smart Com

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SMART COM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SMART COM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SMART COM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku