Življenjski slog
12.03.2021 09:00
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vzemite zdravje v svoje roke

Danes mnogi ljudje skoraj ves dan preživijo za računalnikom, so preobremenjeni, niso sposobni obvladovati stresa, premagovati izzivov in stisk. … Tudi zaposleni v poklicih, povezanih z računalništvom in modernimi tehnologijami, na to niso imuni.

Verjetno ste že slišali za Teslovo purpurno ploščico… Niste? Potem berite dalje, saj obstajajo ljudje, ki so jo, med drugim, že preizkusili.

Mentalno in fizično zdravje vpliva na vaše počutje, na način, kako razmišljate, čutite in kako se obnašate. Prav tako vpliva na vašo sposobnost obvladovanja stresa, premagovanje izzivov, trajno gradnjo odnosov in na kvaliteto odnosa do življenjskih neuspehov in stisk. Vas tarejo psiho – fizične težave, ki jim kar ni in ni konca? Ste preprosto pod stresom in se ne morete sprostiti? Oh, ja – potem je že skrajni čas, da spoznate Teslovo purpurno ploščico!

Nikola Tesla in njegova dognanja na področju naravoslovnih znanosti

O fenomenu Teslove »purpurne ploščice« je bilo napisanih že mnogo člankov in zapisov. Njeno zdravilno delovanje so preizkusili mnogi uporabniki, med njimi tudi dvomljivci, v svetu pa jih je bilo prodanih že več kot petdeset milijonov. Upravičeno se lahko vprašamo, v čem je skrivnost tega majhnega in preprostega predmeta.

Po prvi res podrobni omembi v knjigi astrologinje Linde Goodman Zvezdna znamenja je ploščica postala pravi hit tudi med zvezdniki in se širila po svetu kot »purpurni žarek«, ki so ga nekateri nosili kot majhen pripomoček za lajšanje vsakodnevnih težav, drugi že kot pravi osebni totem. Goodmanova v svoji knjigi ubesedi delovanje ploščice na nekoliko svojstven »astrološki« način, ki zagotovo ni blizu vsakemu uporabniku, predvsem tistim ne, ki zavzeto odklanjajo ezoteriko in se zavzemajo za znanstvenost. Toda konec koncev je model, po katerem je ploščica izdelana, model enega najprodornejših znanstvenikov vseh časov.

Nikola Tesla in njegova dognanja na področju naravoslovnih znanosti, predvsem elektrike in magnetizma, dobivajo vse močnejšo praktično vrednost v vedno širših sferah. Zapustil je bogato zbirko izumov, spoznanj, teorij in idej, ki jih raziskujemo še danes in na podlagi katerih lahko skupno znanje človeštva razvijamo naprej. Znanstvenik se je zavedal, da je človek kot celota bitje, podvrženo vplivom električnih in magnetnih silnic. Nanj lahko okoliški električni in magnetni dražljaji delujejo tako pozitivno kot negativno. Tako torej praktični učinki tega tudi na pogled prijetnega predmeta purpurne barve niso nikakršna ezoterična skrivnost. Izvor zdravilnih učinkov Teslove purpurne ploščice je po nekaterih razlagah delovanje induciranega magnetnega polja, ki stimulativno učinkuje na človeško bioenergetsko polje, in sicer na nivoju celične membrane in najbrž tudi na sinaptičnem nivoju, povzroča pa tudi hitrejšo difuzijo plinov in povišano energetsko aktivnost celic. Izraz bioenergetski v tem smislu ni ezoterični, pač pa fizikalni pojem. Tudi v stroki je magnetoterapija vse bolj cenjena in priznana metoda spodbujanja regenerativnih procesov v organizmu.

Terapije s purpurno ploščico

Terapije s purpurno ploščico so merljivo olajšale simptome slabosti v sedemdesetih odstotkih primerov. O izjemnih učinkih poročajo bolniki po prestani srčni kapi in bolniki s povišanim krvnim tlakom. Rezultati so bili najboljši v primerih, ko so osebe svoje bolečine opisovale kot srednje močne. Terapija s ploščico učinkuje tako na akutne kot na kronične zdravstvene težave. Ljudje z bolečinami zaradi degenerativnih revmatskih obolenj, čira in gastritisa poročajo o izjemnem preobratu svojih težav na bolje. Dejanski pozitivni učinki so potrjeni tudi pri naslednjih neugodnih stanjih: napihnjenost, posttravmatska stanja, težave s sklepi, udarnine in druge poškodbe, nespečnost, bolečine najrazličnejšega izvora, nemir in napetost, utrujenost, zbitost, različni tipi glavobolov, slabosti, kronična ali akutna utrujenost, težave s snom in koncentracijo … Pozitivna posledica je tudi zmanjšanje uporabe drugih zdravil, tj. tablet, ki povzročajo stranske učinke in tudi s tem organizem oslabijo. Ploščico lahko uporabimo pri praktično vseh tegobah, boleznih in simptomih, saj ni ciljno usmerjena samo na eno skupino težav, deluje pa tako tarčno kot tudi celostno.

Izkušnje uporabnikov Teslove purpurne ploščice

Uporaba ploščice

Uporaba ploščice ni nič posebnega. Preprosto položimo jo na oboleli ali boleči del telesa in pustimo učinkovati 15 do 20 minut. Lahko pa jo imamo samo pri sebi dvakrat do trikrat na dan in se prepustimo njenim pozitivnim učinkom. Poleg lastnih učinkov nas bo ploščica še prisilila, da se umirimo, se posvetimo sebi in se soočimo s svojim stanjem, vse skupaj pa bo zagotovo imelo dolgoročen učinek na bolje. Tako raziskave kakor pozitivne izkušnje uporabnikov kažejo na to, da je lahko Teslova ploščica učinkovito pomožno sredstvo za lajšanje in odpravo simptomov nekaterih bolezni, pa tudi za splošno izboljšanje počutja. Ker nima stranskih učinkov in ne roka trajanja, ni tako rekoč nobene ciljne skupine, za katero ne bi bila priporočljiva. Tudi zaradi tega je lahko ploščica doživela takšen uspeh, saj se dobro blago hvali samo, tukaj pa so ga svojim prijateljem in znancem hvalili in priporočali tudi zadovoljni uporabniki.

Čas je, da na prvo mesto končno postavite sebe in svoje zdravje!

Naroči svojo ploščico sedaj! http://bit.ly/2hcf8gu

Vas zanima več iz te teme?
Teslova ploščica

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Genis svojim partnerjem zagotavlja vrhunske storitve in informacijske rešitve za podporo pri optimizaciji poslovanja ter uvajanju novih poslovnih in vodstvenih modelov. Danes je podjetje ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več
Zlati partner

GAMBIT TRADE d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Podjetje Gambit trade d.o.o. je specializirano za rešitve vodenja prodaje in prodajnih skupin. Pomagajo vam pri uvajanju Microsoft rešitev … Več