Slika, tv, avdio
09.04.2021 11:39
Posodobljeno 1 teden nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vstopite v zakulisje družbenih omrežij

Želite izvedeti, kako fotografije na družbenih omrežjih izpadejo naravnost nezemeljske? Skrivnost se ne skriva v filtrih in lepotnih popravkih, ampak v kakovostnih LED svetilih.
Lueur Beauty LED okrogle luči omogočajo profesionalno in naravno osvetlitev.
Lueur Beauty LED okrogle luči omogočajo profesionalno in naravno osvetlitev.

Vsak izmed vas ima nekaj, kar zajame vašo identiteto. To je lahko šport, računalništvo, poučevanje ali pa lepotno izražanje. Kaj s tem mislimo? Opazili ste lahko, da nas obkrožajo številna družbena omrežja, ki so nekaterim postala platforma za izražanje samega sebe. Govorimo seveda o Facebooku, Instagramu, Tik-Toku in ostalim platformam, ki so prerasla svojo originalno namembnost. Postala so delovna okolja za t. i. influencerje in družbene modele za digitalni marketing. Hkrati so se razvila poslovna okolja preko aplikacij Zoom, Teams in ostalih, kjer je pomemben prvi vtis.

Lueur Starter LED okrogla luč je primerna za začetnike, ki iščejo naravno osvetljen prostor po razumni ceni.
Lueur Starter LED okrogla luč je primerna za začetnike, ki iščejo naravno osvetljen prostor po razumni ceni.

Svetila, ki imitirajo svetlobo samega sonca

Ste vedeli, da fotografiranje pomeni pisanje s svetlobo? Photo pomeni svetloba, graphy pomeni pisanje. Slika pove več kot tisoč besed, zato ne preseneča, da so prav fotografije najpogostejši medij v digitalnih okoljih. Da pa slika lahko posreduje svojo zgodbo, potrebujete umetniško žilico in ustrezno osvetljavo. Profesionalna osvetlitev je bila do nedavnega dostopna samo tistim, ki so bili pripravljeni globoko seči v žep. Lueur Beauty je tukaj, da temu naredijo konec.

Lueur Beauty LED okrogle luči ali ring lights omogočajo čudovito naravno osvetlitev, ki skrije vse nadležne, neenakomerne sence na vašem obrazu. Izbirate lahko med 10 različnimi stopnjami svetlosti, od največje jakosti za močno ter polno osvetlitev, ali prvim nivojem za bolj nežno ambientno ozadje. LED okrogle luči so bile sprva zasnovane za uporabo v zobozdravstvenih ordinacijah, kjer je dobra osvetlitev zdravnikov najboljši prijatelj. Uporaba se je kaj kmalu razširila v komercialno uporabo.

Photoshop ne more popraviti vsake fotografske napake. Programska koda ni vsemogočna in ne more nadomestiti umetniški dotik človeka. Za izbiro pravilne barvne temperature imajo Lueur Beauty LED okrogle luči na voljo štiri odtenke svetlobe. Bela svetloba je primerna za poudarek detajlov in njihov izbris. Z rumeno svetlobo lahko prilagajate odtenek kože in prilagodite sliko okoliški svetlobi. Ker smo le v času digitalizacije, so pri Lueur Beauty poskrbeli, da lahko LED okrogle luči upravljate na daljavo. Z daljincem se lahko poslovite od ročnega upravljanja. Nastavite časovnik, pritisnite na gumb in posneli boste čudovito fotografijo ali posnetek.

Lueur Pro Studio ima edinstveno postavitev LED žarnic, ki je priljubljena med vizažisti, streamerji in influencerji.
Lueur Pro Studio ima edinstveno postavitev LED žarnic, ki je priljubljena med vizažisti, streamerji in influencerji.

Na voljo je kar nekaj različic Lueur Beauty LED okroglih luči. Vstopni model Lueur Starter je primeren za začetnike in tiste, ki si želijo profesionalno osvetljen prostor po razumni ceni. Po zaslugi kompaktne zasnove ne potrebuje veliko prostora in je hkrati tudi prenosljiva. Z namiznim stojalom jo postavite na vaše delovne mesto, s priloženim držalom za mobilni telefon pa lahko ujamete čudovite fotografije.

Lueur Core LED okrogla luč ima kar dve stojali. S talnim stojalom lahko luč prilagodite po višini in jo uporabite kot glavni vir svetlobe za video produkcijo ali fotografiranje. Postavite jo v željeno smer, za ostalo pa poskrbi vrtljiva glava, ki vam bo pomagala ustvariti čarobne fotografije.

Izkušeni uporabniki bodo navdušeni nad LED okroglo luč Lueur Pro Studio s trinožnim stojalom, preoblikovanim ogrodjem in edinstveno postavitvijo LED žarnic. Priljubljena je predvsem med vizažisti, influencerji, streamerji ter tudi med tistimi, ki želijo ustvariti profesionalen vtis preko Zoom ali Teams video klica.

Čas je, da zasiješ tudi ti!

Prebudite svoj vlogerski talent in si priskrbite Lueur LED okrogle luči, s katerimi se boste lahko pridružili digitalnemu svetu. Kaj še čakaš? Naredi prve korake do popolnih portretov in video posnetkov na spletni strani lueur-beauty.com.


Prijavi napako v članku