Računalništvo, telefonija
30.04.2020 08:50
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vstopite v pomlad z novim telefonom in tri mesece prihranite pri naročnini

Pomladna akcija Telemacha bo zagotovo razveselila vse, ki potrebujejo nov mobilni telefon ali bi radi zamenjali starega. Tokratna ponudba namreč vključuje kar enajst mobilnih telefonov, ki so znižani vse do 50 odstotkov. Ob dvoletni vezavi na paketu NAJVEČ ali ŠE VEČ, lahko kar tri mesece uživate v neomejeni komunikaciji brez naročnine. Da bodo dnevi nekoliko zabavnejši, pa ob naročilu prek spleta prejmete tudi leseno družabno igro, s katero so bo lahko zabavala cela družina.
Med slovenskimi ponudniki je prav Telemach najboljše omrežje po uporabniški izkušnji.
Med slovenskimi ponudniki je prav Telemach najboljše omrežje po uporabniški izkušnji.

Od lanskih favoritov do telefonov za manj zahtevne uporabnike, tokratna spomladanska ponudba bo poskrbela, da bo vsak našel model zase. Na voljo je namreč enajst mobilnih telefonov, od tega pet Huaweijev, med drugimi tudi P30, P30 Pro in P30 Lite, trije Samsungovi telefoni in trije Xiaomijevi. V ponudbi pa lahko najdete tudi Huaweijeve brezžične slušalke FreeBuds 3, ki so znižane več kot za 50 odstotkov in so sedaj v paketu NAJVEČ na voljo le za 1,75 evra na mesec. Celotno ponudbo lahko najdete tukaj, mi pa poglejmo, kateri telefoni so pritegnili našo pozornost.

Lanski favorit po odlični ceni

Med zmogljivejšimi telefoni v ponudbi se zagotovo splača izpostaviti lanski Huaweijev model P30 Pro, ki je s pomočjo zmogljivosti svoje kamere premikal meje telefonske fotografije in s svojimi značilnostmi navdušil številne uporabnike. Prav tako je na voljo cenejši in manjši od lanske Huaweijeve paradne dvojice – Huawei P30. Ta se od svojega velikega brata loči le v nekoliko manj zmogljivem teleobjektivu pri fotoaparatu, vodoodpornosti in brezžičnemu polnjenju. Cena je glede na vse strojne lastnosti pravzaprav odlična. Huawei P30 Pro je odslej v paketu NAJVEČ na voljo že od 19,75 evra na mesec, medtem ko je P30 dosegljiv že za 14,66 evra. V tem razredu izstopa še Samsungov S10, ki je tudi eden najmanjših mobilnikov na trgu. Njegove prednosti so zagotovo izgled in občutek v rokah, čudovit zaobljen OLED zaslon, zmogljivosti kamere ter izvrstna opremljenost. Sedaj lahko pri njegovem nakupu prihranite kar 347 evrov in zanj vsak mesec odštejete le 23 evrov mesečno v paketu NAJVEČ.

Odlična izbira za srednje zahtevne uporabnike

V srednjem razredu prednjačita Samsung Galaxy A71 in Xiaomi Mi Note 10 Pro. Prvi se lahko pohvali s svojo vsestranskostjo, dobro opremljenostjo, vrhunsko baterijo ter zaslonom, ki je med boljšimi v svojem razredu in bo vaš že za 13,75 evra na mesec v paketu NAJVEČ. Xiaomi je bil prvi, ki je v telefon vstavil fotografsko tipalo s 108 milijoni točk ter je z velikim zaslonom OLED in kar petimi fotografskimi objektivi še vedno nekaj posebnega. Zanj boste v paketu NAJVEČ odšteli 18,75 evra na mesec.

V tej skupini velja omeniti še Huaweijev P30 Lite, ki je precej cenejša alternativa za tiste, ki si dražje ne želijo ali ne morejo privoščiti. Model Lite tako ohranja duh svojih »sorodnikov« torej modela P30 in P30 Pro, pohvali se s solidnim procesorjem in fotografskim tipalom z 48 milijoni točk ter je precej cenejši, saj boste zanj plačali le 6,75 evrov na mesec v paketu NAJVEČ.

Za nekoliko manj zahtevne uporabnike

Dandanes imajo telefoni številne funkcije, ki so za določene uporabnike skoraj prezahtevni. Tudi v tej kategoriji se najdejo mobilni telefoni namenjeni tistim, ki so vztrajali pri klasiki in vedo, da določenih funkcij ne bodo uporabljali. Odlična izbira zanje se ponuja tudi v tokratni akciji v Xiaomijevih modelih Redmi Note 8T in Redmi 8. Redmi Note 8T je zelo kakovostno izdelan mobilnik, ki se lahko pohvali tudi z zelo spodobnim fotoaparatom, odličnim trajanjem baterije, solidnim zaslonom ter NFC-jem, ki ga osnovni model nima. Oba telefona sta znižana kar za 40 odstotkov, za Xiaomija Redmi Note 8 bo treba vsak mesec plačati 2,30 evra na mesec v paketu NAJVEČ, za Redmi Note 8T pa 3,50 evra.

Osnova za delovanje telefona – kakovostno in stabilno omrežje

Da lahko uporabljamo naše mobilnike in izkoriščamo vse, kar nam ponujajo, je osnova seveda kakovostno omrežje, ki uporabniku omogoča dobro uporabniško izkušnjo. Neodvisna raziskava podjetja Umlaut, ki je ocenjevala kakovost glasovnih klicev, prenosa podatkov in uporabo aplikacij, je pokazala, da je med slovenskimi ponudniki prav Telemach najboljše omrežje po uporabniški izkušnji. Rezultat ne čudi, saj Telemach velja za najhitreje rastočega operaterja v Sloveniji, ki je v razvoj svojega mobilnega omrežja vložil več kot 100 milijonov evrov, povečal število baznih postaj za 50 odstotkov in z LTE-Advanced, oziroma 4G+ omrežjem pokril kar 97% prebivalstva v Sloveniji.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEMACH d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEMACH d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telemach Slovenija logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEMACH d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku