Igre
01.02.2010 11:12
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vstopite v nepozabni svet mesta Rapture v igri BioShock 2

Bioshock 2
Bioshock 2

BioShock 2

je nadaljevanje franšize, ki je prejela več kot 50 nagrad za igro leta in postala prodajna uspešnica z več kot 2.5 milijonov prodanih izvodov po vsem svetu. BioShock 2, ki so ga razvili 2K Marin, 2K Australia in Digital Extremes, ponuja igralcem popolno mešanico eksplozivnega prvoosebnega strelskega bojevanja, napeto zgodbo in intenzivni večigralski način, zaradi česar je ena izmed najbolj pričakovanih iger leta 2009.

Približno 10 let po dogodkih v izvirnem BioShocku v dvoranah mesta Rapture spet odmevajo grehi preteklosti. Vzdolž obale Atlantskega ocean pošast ugrablja majhna dekletca in jih vodi v podvodno mesto Rapture. V iskanju odgovorov stopite v vlogo prvega Big Daddyja in raziščite razdejano mesto preteklosti, medtem ko na vas preži nevidni sovražnik.

Večigralski način v BioShock 2 ponuja bogato izkušnjo preteklih dogodkov, ki razširjajo ozadje nagrajene igre BioShock. Igra je postavljena v čas padca mesta Rapture, v katerem igralec prevzame vlogo testnega subjekta za plazmide v podvodnem mestu, ki ga je raziskovala že izvorna igra BioShock. Igralci bodo za preživetje morali uporabljati vse elemente igre, saj je celotna globina izkušnje BioShocka izboljšana in spremenjena v edinstveno večigralsko izkušnjo, ki jo lahko ponudi samo Rapture.

Enoigralski način:
• Evolucija genetsko izpopolnjenega bojevnika: Inovativne izboljšave prinašajo novo globino in dimenzijo vsakemu srečanju. Novi elementi, kot je sposobnost rokovanja z dvema orožjema ali plazmidoma, omogočajo igralcem, da ustvarijo zanimive kombinacije kaznovanja
• Povratek v Rapture: Igra je postavljena v čas približno 10 let po dogodkih iz izvirnega BioShocka, zgodba pa se nadaljuje z epskim, še bolj napetim popotovanjem skozi enega izmed najbolj vznemirljivih in grozljivih domišljijskih svetov
• Big Daddy: Prevzemite vlogo prepoznavnega simbola igre BioShock z originalnim prototipom Big Daddyja in med boji z nevarnimi nasprotniki preizkusite surovo moč najbolj grozljivih prebivalcev mesta Rapture
• Nadaljevanje nagrajene zgodbe: Novi in edinstveni pripovedni mehanizmi služijo kot orodje za nadaljevanje ene izmed najbolj priznanih zgodb iz sveta iger

Večigralski način:

• Genetsko izboljšano večigralstvo – Med igro si prislužite izkušenjske točke in dobite dostop do novih orožij, plazmidov in tonikov, s katerimi lahko ustvarite na stotine različnih kombinacij, kar omogoča igralcem da razvijejo edinstveni lik, ki ustreza njihovemu lastnemu stilu igranja.
• Okusite vojno v mestu Rapture – Igralci bodo prevzeli vloge prebivalcev mesta Rapture in sodelovali v vojni, ki ga je uničila.
• Spoznajte Rapture pred padcem – Doživite Rapture pred tem, ko ga je pogoltnil ocean, in se udeležite bojev v ikonskih okoljih, kot so restavracija Kashmir in apartmaji Mercury; vsa okolja so bila predelana za večigralski način.
• Večigralskemu načinu so vdihnili svoje izkušnje veterani prvoosebnih strelskih iger – Digital Extremes prinaša 10 let izkušenj s prvoosebnimi strelskimi igrami, vključno z razvojem nagrajenih franšiz Unreal® in Unreal Tournament®.

Posebne izdaje:
Bioshock 2 Rapture Edition (PC, PS3 in Xbox 360)
– Bioshock 2 igra
– BioShock 2 96 stransko ‘Deco Devolution’ knjižico s poslikavami iz igre
Bioshock 2 Special Edition (PC)
– 12″ Vinyl LP album z BioShock orkestranlnim notnimi zapisi
– Audio CD z BioShock 2 orkestranlnim notnimi zapisi
– tri serije Rapture plakatov
– BioShock 2 knjižica s poslikavami s164 stranmi in trdimi platnicami
– BioShock 2 igra

Naslov: BioShock 2
Založnik: 2K Games
Razvijalec: 2K Marin, 2K Australia in Digital Extremes
Platforma: PLAYSTATION®3, Xbox 360®, računalnik z operacijskim sistemom Windows
Datum izida: 9. februar 2010
Spletna stran: http://www.bioshockgame.com
PREDNAROČILO: Zagotovite svoj izvod na dan izida tukaj.

(oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku