Strojna oprema
10.02.2021 14:15
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vse tiskarske storitve na enem mestu

.. Vsako podjetje ima svoj način, kako se predstavi. Tiskovine, plakati, table in ostali promocijski materiali predstavljajo nekaj učinkovitih orodij za hitro in slikovito predstavitev podjetja ..
Vse tiskarske storitve na enem mestu
Vse tiskarske storitve na enem mestu

Tiskovine po vaših merah že 18 let

Začnite pot pri Enzo grafiki, kjer se zavedajo pomembnosti kvalitetne in edinstvene tiskovine, saj so prvi branik vašega podjetja. Podjetje Enzo grafika ima za vas na voljo pester nabor edinstvenih dopisov, vizitk, letakov in kuvert, ki jih prilagodijo po vaši meri. Nimate umetniške žilice? Enzo strokovnjaki vam z veseljem priskočijo na pomoč. Pomagajo in svetujejo vam pri oblikovanju resnično edinstvenih produktov. Vsa izdelava poteka znotraj podjetja, kar zagotovi najvišjo kvaliteto vaših izdelkov. Ko boste odslej poslali pošto, boste hkrati poslali kuverto z izvirnim dopisom, skupaj pa bosta poskrbela za prepoznavnost vašega podjetja. Barvni tisk na kuverte poskrbi, da vas stranke ne bodo zlahka pozabile. Vizitke predstavljajo enostaven način za izmenjavo podatkov in širjenje znamke podjetja. Na voljo imate enostranske ali dvostranske vizitke, ki imajo poleg osnovnih podatkov vašega podjetja prostor še za unikatno predstavitev.

Iščete štampiljke?

Vsaka pisarna ima poleg predala s tiskovinami tudi poseben prostor za štampiljke, ki na nek način izkazujejo identiteto podjetja in brez katerih bi bilo pisarniško delo veliko manj barvito. V podjetju Enzo Grafika boste našli štampiljke, ki bodo zadovoljile še tako zahtevnega uporabnika – kvadratne, okrogle, datumske in celo lesene štampiljke, ki vašemu delovnemu prostoru dodajo domačnost. Vsaka štampiljka je sestavljena iz kvalitetnega ohišja in odtisne ploščice. Štampiljke imajo Anti-Slide tehnologijo, kar pomeni, da ste lahko brez skrbi glede packanja barve. Barve blazinic pa si lahko izberete sami.

Presenetite poslovne partnerje

Enzo grafika ima pripravljeno tudi vrsto poslovnih daril, s katerimi boste lahko izkazali hvaležnost partnerjem, ki vam stojijo ob strani. Kako to dosežejo pri Enzo Grafiki? Za začetek: so mojstri tehnik sitotiska in tampotiska. Kakšna je razlika med njima? Vsaka tehnika je primerna za različne materiale, vendar obe predstavljata idealno orodje za tisk poslovnih daril. Nudijo tudi sodobnejšo tehnologijo dotiska – UV tisk, ki nudi kvaliteten barvni tisk na skoraj vse izdelke. Vse skupaj lahko nadgradite z graviranjem in vezenjem, ki ju prav tako izvajajo Enzo grafični mojstri. V primeru, da ste oboževalec prepričanja “manj je več”, lahko kupite poslovna darila tudi brez tiska. Za ljubitelje kave in čaja lahko podarite simpatične skodelice ali stekleničke. Spet druge boste razveselili z rokovniki ali beležkami, kamor bodo lahko zapisali svoje misli. Za navdušence tehnologije pa imate na voljo USB ključke, obeske in pisala odštekanih oblik.

Naj se ozirajo za vami

Na spletni strani podjetja Enzo grafika lahko hitro najdete tudi vse za potrebe promocije. Izdelajo vam transparent, plakat ali pa celo promocijska oblačila, ki bodo privabila poglede mimoidočih. Z Enzo jumbo plakati vas zlahka opazijo tudi z vrha ljubljanskega nebotičnika. Nalepke so prav tako enostaven, a vseeno učinkovit način promocije podjetja. Nalepke za vrsto različnih podlag lahko oblikujete kar sami. Lahko se odločite tudi za tiskanje nalepk, kjer imate na voljo izredno kakovosten UV tisk prozornih nalepk z belo podloženim tiskom, kar omogoča lepljenje tudi na temne podlage. In brez skrbi – ni vam potrebno uporabljati kompliciranih spletnih aplikacij. V Enzo grafiki so na voljo oblikovalci, ki vaše želje in ideje pretvorijo v izdelek, ki vam bo v ponos in zadovoljstvo.

Popolnoma personalizirani izdelki

Pri Enzo grafiki grafični mojstri nikoli ne počivajo. Za vas so pripravili personalizirano paleto izdelkov: naj izpostavimo buf/bandano, ki je resnično multifunkcijski izdelek, saj ga lahko nosimo na najmanj 12 različnih načinov. V Enzo grafiki natisnejo buf v barvah popolnoma po vaši zamisli. V preteklem letu se je ta izdelek izkazal kot eden najuporabnejših poslovnih daril, namenjen športnikom, pohodnikom, sprehajelcem ali kar tako. Podjetja lahko reklamni vzorec naročite na marketing@enzo.si.


Kaj pa za končne kupce – maloprodajo?

Enzo Grafika ni pozabila na vas. Predstavljajo vam blagovno znamko TISKARNA IDEJ za vse, ki iščete popolno darilo za prijatelja ali partnerja. Je Valentinovo za vogalom? Ni več potrebe po paničnem iskanju simpatičnega darila za boljšo polovico. Pokažite svojim najdražjim, da srce bije zanje, tako da jim na primer podarite prisrčen vzglavnik v obliki srca. Hiter skok na spletno stran tiskarnaidej.si vas bo odrešil tega, da se neprestano borite z mislijo »kaj naj podarim«. Pričakala vas bo pestra ponudba personaliziranih in simpatičnih daril za vsako priložnost po ugodnih cenah za vsak žep.

Več najdete na enzo.si in tiskarnaidej.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

TEAL d.o.o., Outletko.si

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Ponujajo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več
Zlati partner

HOUSING Co. d.o.o.

Verovškova ulica 55a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 40 40
Housing Co. d.o.o. je svetovalno in izobraževalno podjetje na področju informacijskih tehnologij. Njihova temeljna dejavnost je prenos znanj v druga podjetja. Kot partner Red Hat ... Več