Slika, tv, avdio
30.05.2021 19:30
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunski in dostopni zvočniki brez kompromisov

HiFi zvočniki Triangle Borea so zasnovani popolnoma na novo in predstavljajo dostopno kolekcijo zvočnikov brez kompromisov.

Kakovost te priznane avdiofilske znamke se odraža tako v akustiki kot v stilski dovršenosti njihovih produktov. HiFi zvočniki so njihova strast od leta 1980 in danes francoska znamka Triangle velja za eno najbolj renomiranih avdio znamk.

Najbolj poznani so kot ponudnik prestižne HiFi opreme in zvočnikov, katerih cena presega celo 60.000 evrov. Ne ustrašite se, zgornjo mejo omenjamo zgolj zato, da poudarimo, da z njihovimi izdelki ni šale. Z novo kolekcijo Borea pa so se avdio strokovnjaki približali kupcem srednjega razreda, obenem pa so ostali zvesti kakovosti zvoka in materialov.

Triangle Borea filozofija

Triangle borea so “dostopni HiFi zvočniki brez kompromisov.” Kolekcija Borea prinaša čiste vokale in zelo natančen celoten srednji spekter v kombinaciji z udarnim in natančnim basom. Zvok, ki bo razvajal vaša ušesa in v katerem boste slišali prav vsak ton. Zvočniki so na voljo v več barvnih možnostih: bela, črna, svetel hrast in oreh za brezčasen in eleganten videz. Je pa tu še en vidik, ki bo zagotovo razveselil kupce z željo po diskretni akustiki: možnost postavitve blizu zidu zaradi bas odprtin na sprednjem delu zvočnih omaric.

Tehnološki vidik

Trinagle Borea poseduje rigidna in kakovostna ohišja, kar se odraža v teži zvočnikov. Večino akustičnih inovacij je podedovala iz kultne kolekcije Esprit EZ – denimo naravni celulozni srednjetonec in bas iz steklenih vlaken.

Povsem nova je zasnova svilnatega 25mm visokotonca z difuzorjem. Slednji nudi enormno akustično razpršenost ter užitke v zvoku, za katerega se zdi, da prihaja iz celotnega prostora.

Zvočnike krasi visok izkoristek do 92.5dB in 8Ω impedanca. Slednje pomeni enostavno breme za ojačevalnik in poln zvok že pri nižjih jakostih poslušanja.

Triangle Borea HiFi nudi zvok za vsakogar

Ste bolj za HiFi stereo sistem ali za domači kino? V obeh primerih vas bo zvok navduševal. Zaradi vrhunskih karakteristik bodo zvočniki v popolnosti zaživeli že s šibkejšimi avdio video sprejemniki na trgu. Prihranek z nakupom zvočnikov Borea bo še višji, saj bodo povsem zadovoljni že z relativno malo moči. Kljub temu pa ni potrebno ravno skopariti, saj ob večji zalogi mišic zvočniki razkrijejo še več svojega talenta. Še ena odlika: kolekcija Borea ima posebej razvit centralni zvočnik z izredno naravnim srednjetonskim območjem.

 

Kombinacije v sodobnih ambientih

Zvočnike Borea lahko kombinirate z vgradnimi zvočniki in aktivnimi nizkotonci istega proizvajalca. Hišni avdio sistem lahko dopolnite z brezžičnimi večsobnimi rešitvami iz iste hiše – kolekcija AIO.

Vtipkajte v spletni iskalnik ime “Triangle Borea” in se načudite vrhunskim strokovnim recenzijam.

Več najdete tudi na www.av-planet.si. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
Triangle zvočniki

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

Naturalis d.o.o., Računalniški inženiring

Ljubljanska cesta 12f, 1236 Trzin, Tel: 041 747-064
Vodenje podjetja je na splošno sestavljeno iz šest funkcionalnih področij: strategija, trženje, finance, človeški viri, oprema ter delovanje. Razumevanje in vodenje vsakega področja ... Več

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več