Računalništvo, telefonija
11.11.2019 06:10
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunske brezžične slušalke po zanimivi ceni

Vrhunske brezžične slušalke po zanimivi ceni
Vrhunske brezžične slušalke po zanimivi ceni

Brezžične slušalke Xiaomi 1MORE E1026BT-I v praksi dokazujejo, da za kakovostno zvočno izkušnjo ni potrebno zapraviti velikega kupa denarja. Sušalke so gladke in primerne velikosti, so sicer dovolj lahke tudi za namene opravljanja športnih aktivnosti. Te namreč tehtajo zgolj 6,2 gramov, priročna polnilna škatlica pa tehta okoli 40 gramov.

Slušalke Xiaomi 1MORE E1026BT-I so opremljene z brezžično povezavo Bluetooth 5.0, zato so združljive z bogato paleto mobilnih in drugih naprav, vključno z osebnimi računalniki. Ker je v njih vgrajen mikrofon, jih lahko uporabimo tudi za opravljanje telefonskih klicev. Vgrajena baterija zadošča za 6,5 ur pogovorov in okoli 6,5 ur poslušanja glasbe, z uporabo polnilne škatlice z vgrajeno baterijo zmogljivosti 410 miliamper ur pa lahko avtonomijo delovanja priročnih slušalk podaljšamo na okoli 24 ur.

Brezžične slušalke Xiaomi 1MORE E1026BT-I podpirajo tehnologijo hitrega polnjenja, kar pomeni, da nam 15 minutno polnjenje zagotovi do 3 ure brezskrbnega delovanja. Nadvse zanimive slušalke lahko po promocijski ceni kupimo na spletnem portalu Ebay, in sicer na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/183941365489. Zanje bomo odšteli le 55,99 evrov, poleg tega nam bodo odposlane z nemškega skladišča, kar posledično pomeni, da jih bomo prejeli relativno hitro in da nam ne bo treba plačati carinskih dajatev.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku