Igre
02.03.2020 10:00

Deli z drugimi:

Share

Vrača se Samurai Jack!

Pri ustvarjanju igre pomagata tudi Genndy Tartakovsky in Darrick Bachman.
Pri ustvarjanju igre pomagata tudi Genndy Tartakovsky in Darrick Bachman.

Ljubitelji animiranih serij z začetka tisočletja prav gotovo poznajo prigode karizmatičnega samuraja Jacka. Priljubljeno risanko je za Cartoon Network ustvaril Genndy Tartakovsky, avtor Dexterjevega laboratorija, ki je trajala štiri sezone, a ob izteku ni dobila pravega zaključka.

Oboževalci so nato leta in leta čakali na ponovno oživitev serije in marca 2017 končno dobili peto sezono, ki pa se je odvijala 50 let po dogodkih iz prvotnih sezon. Zdaj bo to luknjo v zgodbi zapolnila videoigra Samurai Jack: Battle Through Time, ki jo razvija podjetje Soleil Games, avtorji pretepačine Naruto to Boruto: Shinobi Striker.

Gre za tretjeosebno akcijsko pustolovščino, pri kateri sodelujeta tudi Tartakovsky in glavni pisec serije Darrick Bachman. V njej se bodo ljubitelji serije ponovno srečali z znanimi liki in lokacijami, poleg katane pa v roke prijeli več kot ducat različnih orožij. Battle Through Time bo sicer tretja igra, ustvarjena po priljubljeni animiranki, na voljo pa bo že to poletje za osebne računalnike, PlayStation 4, Xbox One in Nintendo Switch. Za začetek so tu minimalne sistemske zahteve PC različice in prvi napovednik.

OS: Windows 7 64 Bit
Procesor: Intel Core i5 3rd Generation
Pomnilnik: 8 GB RAM
Grafična kartica: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti / AMD Radeon HD 7750
Prostor na disku: 10 GB

Vas zanima več iz te teme?
napovedi iger

Prijavi napako v članku