Računalništvo, telefonija
01.10.2011 08:48

Deli z drugimi:

Share

Vodilna globalna podjetja se s strankami povezujejo s pomočjo IBM Smarter Commerce

Roche in IBM sodelujeta pri razvoju nanotehnologije za sekvencioniranje DNK
Roche in IBM sodelujeta pri razvoju nanotehnologije za sekvencioniranje DNK

IBM je na svojem prvem globalnem vrhu Modrejše trženje (Smarter Commerce Global Summit) objavil, da so številne vodilne globalne družbe izbrale njegovo rešitev za modrejše trženje in s tem našle odgovor na izziv, ki ga pred njih postavljajo hitre spremembe v potrebah potrošnikov, ter izboljšale svoje poslovne rezultate in privlačnost za potrošnike nove digitalne dobe.

Svoje načine trgovanja bodo s pomočjo rešitev družbe IBM med drugimi spreminjala podjetja AutoTrader.com, DBS Bank, GuideWell, McKesson, PETCO, Sears Holdings Corporation, SMA Solar Technology AG, Target Corporation, True Value Co, Whirlpool Corporation in Winn-Dixie. Pobuda Modrejše trženje je usmerjena v pomoč podjetjem pri učinkovitejšem oglaševanju, prodaji in zagotavljanju večje lojalnosti kupcev v času družabnih omrežij, mobilnega računalništva in spletnih trgovin. Danes kar 64 odstotkov potrošnikov opravi prvi nakup na podlagi digitalne izkušnje. Zaradi tega je še toliko pomembneje, da podjetja zaznajo hitre spremembe v obnašanju na spletu in ustrezno prilagodijo svoje oglaševanje, prodajo, podporo kupcem ter dobavno verigo.

Največji prodajalec pisarniške opreme na svetu, ameriški Staples, je s pomočjo rešitve IBM Smarter Commerce pri svojih kupcih v začetni fazi dosegel kar 55-odstotno povečanje uporabniške izkušnje. Vodilni evropski maloprodajni trgovec Carefour pa je namestil novo IBM-ovo rešitev za načrtovanje trgovskega blaga in prednaročanje v dobavni verigi ter povezal prodajna mesta s svojim programom za lojalnost kupcev.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IBM SLOVENIJA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IBM SLOVENIJA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Roche in IBM sodelujeta pri razvoju nanotehnologije za sekvencioniranje DNK

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IBM SLOVENIJA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku