Računalništvo, telefonija
21.09.2011 18:08

Deli z drugimi:

Share

Visoka ocena za Fujitsu

Fujitsu je bil ocenjen kot vodilen ponudnik na področju zunanjega izvajanja storitev »Desktop« in »Help Desk«
Fujitsu je bil ocenjen kot vodilen ponudnik na področju zunanjega izvajanja storitev »Desktop« in »Help Desk«
Fujitsu je bil ocenjen kot vodilen ponudnik na področju zunanjega izvajanja storitev »Desktop« in »Help Desk«

Fujitsu je sporočil, da ga je raziskovalno podjetje na področju informacijske tehnologije, Gartner, Inc., v poročilih Gartner Magic Quadrant: European Helpdesk Outsourcing in Gartner Magic Quadrant: European Desktop Outsourcing znova uvrstila med vodilne ponudnike na področju zunanjega izvajanja storitev »Desktop« in »Help Desk«. Gartner je izsledke poročil, ki temeljijo na dovršenosti vizije in sposobnosti izvedbe IT ponudnikov, objavil meseca avgusta 2011.

Gartner je vodilna podjetja v obeh tržnih segmentih določil kot tista, katerih izvedba izkazuje strokovno znanje, imajo jasno vizijo razvoja trga in razvijajo svoje konkurenčne prednosti. Bolj kot sledilci razvoja trga, ga oblikujejo.

»Desktop outsourcing«

Fujitsu je ohranil trdno pozicijo v mnogih evropskih državah in razširil svoje poslovanje na področju zunanjega izvajanja storitve »Desktop« v letu 2010, kljub težjim pogojem na trgu. K uspehu sta pripomogla investicija v industrializacijo storitev in pristop, ki je usmerjen v pomoč uporabnikom pri odgovarjanju na različne poslovne zahteve z zagotavljanjem prave kombinacije fizičnih in virtualnih rešitev za namizje. Uporabniki Fujitsujevih storitev so pohvalili njegovo visoko zavezanost k dokončanju dela, usmerjenost k uporabniku in hiter odziv na probleme.

Help Desk Outsourcing

Fujitsu je povečal svoj dohodek in število uporabnikov, ki jim nudi podporo. To mu je uspelo z usmerjenim proaktivnim delovanjem in usmerjenostjo k stalnim izboljšavam svojih storitev s pomočjo lastne metodologije Sense and Respond®. Prav tako so k uspehu pripomogle investicije v standardizirane rešitve »Service Desk«, ki so podprte s standardiziranim globalnim orodjem za upravljanje storitev TRIOLE. Uporabniki so pohvalili Fujitsujevo zavezanost k dokončanju dela, usmerjenost k uporabniku in hiter odziv na probleme. Uporabniki cenijo tudi Fujitsujeve tehnične zmogljivosti in dostopnost storitev.

Znotraj Evrope je Fujitsu trenutno odgovoren za upravljanje več kot 5 milijonov namizij in mobilnih naprav preko svojih storitev »Help Desk outsourcing« in »Desktop outsourcinga«. Fujitsujeve storitve na področju »Desk in Desktop managementa« vključujejo metodologijo Sense and Respond. Ta je zasnovana za izboljšanje izkušnje končnega uporabnika, medtem ko odgovarja na ključna pričakovanja, kot so proaktivnost, avtomatizacija in zmanjševanje klicev.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH
Za več informacij so vam na voljo pri Fujitsu Technology solutions GesmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fujitsu logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Fujitsu Technology solutions GesmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku