Računalništvo, telefonija
26.02.2016 15:03
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

[Video] Pustite vašim kupcem, da vas pohvalijo

V videu si oglejte, zakaj vam mnenje vaših kupcev lahko pomeni dvojno zadovoljstvo. Škoda bi bilo, da jih ne bi povprašali za mnenje, če ne drugega, boste vsaj vi vedeli pri čem ste. Če so vaši kupci zadovoljni, to lahko izkoristite tudi sebi v prid. Zakaj, si oglejte v videu.
[Video] Pustite vašim kupcem, da vas pohvalijo
[Video] Pustite vašim kupcem, da vas pohvalijo

V primeru, da ste prepričani, da so vaši kupci zadovoljni z vašim izdelkom ali storitvijo, potem jim zagotovo ne bo težko o tem podatki kratke izjave. Izjava ne le, da je lepo potrdilo o vašem delu, temveč lahko zelo vpliva tudi na nove kupce. Tako z vidika emocij kot tudi z vidika, da je nekdo že preizkusil produkt pred njimi. Torej Dva dejavnika, ki lahko zelo vplivata na njihovo končno nakupno odločitev. Če pa ste pri tem še malo inovativni, pa lahko izjavo posnamete tudi s pomočjo video kamere ali vašega prenosnega telefona in jo postavite na vašo spletno stran na vidno mesto.

Spletna stran bo tako vsebinsko bogatejša, potencialni kupci pa bodo veliko hitreje dobili potrditev o tem ali naj vam zaupajo ali ne. Če pri tem potrebujete pomoč, nas vsekakor kontaktirajte.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SPLETNIK d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SPLETNIK d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Izdelava spletne prisotnosti, pridobivanje obiska, vzpostavitev odnosa s kupci in merjenje učinkovitosti spletnega ekosistema

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SPLETNIK d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.



Prijavi napako v članku