Industrija
Digitalizacija
Poslovne rešitve
03.05.2022 07:28

Deli z drugimi:

Share

Vesolje aplikacij, ki nudijo optimalno rešitev

Postavite si temelje za popolno digitalizacijo podjetja s platformo prihodnosti, ki je namenjena združevanju poslovnih procesov, poenotenju uporabniške izkušnje in združevanju produktivnosti.

Digitalizacija je danes nujna tudi v industriji, saj ob ustreznih rešitvah zagotavlja napredek. Kdor se je otepa, ne bo ostal konkurenčen, to je dejstvo. Programske rešitve za proizvodnjo, kot je Infor CloudSuite (Syteline), lahko vaš posel ponesejo v višave. Pomembno je, da omenjena rešitev združuje vse pod eno streho: poleg ERP jedra z APS vključuje nadgradnje s ključnimi poslovnimi aplikacijami Factory Track, CRM, CPQ …

Najbolje pri vsem je, da ne potrebujete vseh rešitev, ki so na voljo. Širok nabor je le jamstvo, da boste med njimi zagotovo našli pravo zase. Strokovnjaki podjetja IN-INFORMATIKA vam bodo znali v vsakem trenutku svetovati, katere so tiste, ki zagotavljajo optimalno rešitev za vaše podjetje.

Dobrodošli v digitalizaciji 5.0

Prihodnost je v digitalizaciji 5.0. V digitalizaciji, ki se nadgrajuje z umetno inteligenco in operativnimi vpogledi. Rezultat opisanega je povezano, inteligentno omrežje, ki avtomatizira, predvideva, napoveduje, obvešča zaposlene v podjetju in jih združuje. Vse to in še več nudi Infor OS – platforma prihodnosti, ki vas bo izstrelila v dobo digitalizacije 5.0. Gre za vesolje med seboj povezanih aplikacij, ki vam nudijo idealno rešitev.

Infor CloudSuite (Syteline) je fleksibilna rešitev, ki je grajena prav za proizvajalce, za učinkovitejše in hkrati enostavnejše upravljanje financ, analitike in delavniških operacij. Rešitev je lahko na voljo pri vas ali v oblaku.

Orodjarna Infor Configure Price Quote (CPQ) omogoča proizvajalcu naročniške proizvodnje, da na osnovi tehnološko podprtega konfiguratorja postavi lastno prodajno in distribucijsko mrežo ter takojšen prenos naročila v proizvodnjo. Tudi tu je oblak ena izmed možnosti.

Infor Factory Track je ključno orodje za obvladovanje operacij v delavnicah, vključno s stroški dela in materialnimi pretoki, za obvladovanje skladišč in odpreme, delovnih centrov, strojev, orodij in delovnih skupin. Z njim boste vedno na tekočem, saj vam bodo povratne informacije o trenutnem stanju proizvodnje ves čas na voljo.

Potem sta tu Infor CRM in Infor EAM. Prvi omogoča pregled nad kupci preko vseh vaših kanalov, drugi pa je informacijski sistem za upravljanje vzdrževanja in osnovnih sredstev. Medtem pa Infor SCM omogoča planiranje in izvajanje zastavljene nabavne strategije.

Pri vsem skupaj gre za kup komponent, ki delajo okolje fleksibilno, učinkovito, s samo optimizacijo procesov pa boste tudi znižali stroške podjetja ob večji učinkovitosti. Zaloge se bodo obračale hitreje, konkretno boste imeli od 30 do 50 odstotkov nižje proizvodne stroške in do 50 odstotkov krajši proizvodni cikel. Dvignili boste kvaliteto produktov in storitev, povečali produktivnost in imeli hkrati pregled nad vsemi vitalnimi procesi podjetja.

IOS (Infor Operating Services) okolje sestavljajo komponente, ki se med seboj prepletajo

Infor Ming.le je nekakšno socialno omrežje, ki z inteligentnim portalom nadgrajuje ICSI rešitev. Na nivoju podjetja si lahko zaposleni delijo zaslone, ključne podatke in priponke na način, ki prihrani čas in omogoča fokus, ko je ta najbolj potreben. Tovrstni organizirani pogovori na nivoju podjetja so prihodnost poslovne komunikacije.

Inforjeva rešitev ION (Intelligent Open Network) je popolna rešitev za integracijo procesov, saj na enostaven način povezuje Inforjeve rešitve z rešitvami tretjih ponudnikov. ION nudi enostavno in učinkovito nadgradljivo okolje, ki  bliskovito izboljša management izjem in dosega učinkovitost, kot je še niste videli.

IDM (Infor Document Management) je okolje, v katerem vzdržujete splošna pravila za kreiranje dokumentov, pa tudi vse dokumente. Zagotavlja delo z najnovejšimi in točnimi podatki ter sodelovanje med zaposlenimi.

Poslovna inteligenca oziroma Infor Business Inteligence pa omogoča, da pridobite dostop do vzorčnih analiz, zasnovanih na dobri poslovni praksi, ki uporabnikom v podjetju omogočajo monitoring in analizo učinkovitosti poslovanja.

V podjetju IN-INFORMATIKA bodo poskrbeli, da boste našli pravo kombinacijo rešitev za svoj posel. Več najdete na www.in-informatika.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem IN-INFORMATIKA.
Vas zanima več iz te teme?
Industrija 4.0

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

MITS d.o.o.

Butari 20a, 6272 Gračišče, Tel: 040 895 342
Bodite pozorni pri izbiri pravega ponudnika programskih rešitev za gostinstvo, hotelirstvo in druge storitvene dejavnosti. Večina ponuja le generične oblike rešitev, ki ne zadostujejo ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več