Industrija
Digitalizacija
Poslovne rešitve
03.05.2022 07:28

Deli z drugimi:

Share

Vesolje aplikacij, ki nudijo optimalno rešitev

Postavite si temelje za popolno digitalizacijo podjetja s platformo prihodnosti, ki je namenjena združevanju poslovnih procesov, poenotenju uporabniške izkušnje in združevanju produktivnosti.

Digitalizacija je danes nujna tudi v industriji, saj ob ustreznih rešitvah zagotavlja napredek. Kdor se je otepa, ne bo ostal konkurenčen, to je dejstvo. Programske rešitve za proizvodnjo, kot je Infor CloudSuite (Syteline), lahko vaš posel ponesejo v višave. Pomembno je, da omenjena rešitev združuje vse pod eno streho: poleg ERP jedra z APS vključuje nadgradnje s ključnimi poslovnimi aplikacijami Factory Track, CRM, CPQ …

Najbolje pri vsem je, da ne potrebujete vseh rešitev, ki so na voljo. Širok nabor je le jamstvo, da boste med njimi zagotovo našli pravo zase. Strokovnjaki podjetja IN-INFORMATIKA vam bodo znali v vsakem trenutku svetovati, katere so tiste, ki zagotavljajo optimalno rešitev za vaše podjetje.

Dobrodošli v digitalizaciji 5.0

Prihodnost je v digitalizaciji 5.0. V digitalizaciji, ki se nadgrajuje z umetno inteligenco in operativnimi vpogledi. Rezultat opisanega je povezano, inteligentno omrežje, ki avtomatizira, predvideva, napoveduje, obvešča zaposlene v podjetju in jih združuje. Vse to in še več nudi Infor OS – platforma prihodnosti, ki vas bo izstrelila v dobo digitalizacije 5.0. Gre za vesolje med seboj povezanih aplikacij, ki vam nudijo idealno rešitev.

Infor CloudSuite (Syteline) je fleksibilna rešitev, ki je grajena prav za proizvajalce, za učinkovitejše in hkrati enostavnejše upravljanje financ, analitike in delavniških operacij. Rešitev je lahko na voljo pri vas ali v oblaku.

Orodjarna Infor Configure Price Quote (CPQ) omogoča proizvajalcu naročniške proizvodnje, da na osnovi tehnološko podprtega konfiguratorja postavi lastno prodajno in distribucijsko mrežo ter takojšen prenos naročila v proizvodnjo. Tudi tu je oblak ena izmed možnosti.

Infor Factory Track je ključno orodje za obvladovanje operacij v delavnicah, vključno s stroški dela in materialnimi pretoki, za obvladovanje skladišč in odpreme, delovnih centrov, strojev, orodij in delovnih skupin. Z njim boste vedno na tekočem, saj vam bodo povratne informacije o trenutnem stanju proizvodnje ves čas na voljo.

Potem sta tu Infor CRM in Infor EAM. Prvi omogoča pregled nad kupci preko vseh vaših kanalov, drugi pa je informacijski sistem za upravljanje vzdrževanja in osnovnih sredstev. Medtem pa Infor SCM omogoča planiranje in izvajanje zastavljene nabavne strategije.

Pri vsem skupaj gre za kup komponent, ki delajo okolje fleksibilno, učinkovito, s samo optimizacijo procesov pa boste tudi znižali stroške podjetja ob večji učinkovitosti. Zaloge se bodo obračale hitreje, konkretno boste imeli od 30 do 50 odstotkov nižje proizvodne stroške in do 50 odstotkov krajši proizvodni cikel. Dvignili boste kvaliteto produktov in storitev, povečali produktivnost in imeli hkrati pregled nad vsemi vitalnimi procesi podjetja.

IOS (Infor Operating Services) okolje sestavljajo komponente, ki se med seboj prepletajo

Infor Ming.le je nekakšno socialno omrežje, ki z inteligentnim portalom nadgrajuje ICSI rešitev. Na nivoju podjetja si lahko zaposleni delijo zaslone, ključne podatke in priponke na način, ki prihrani čas in omogoča fokus, ko je ta najbolj potreben. Tovrstni organizirani pogovori na nivoju podjetja so prihodnost poslovne komunikacije.

Inforjeva rešitev ION (Intelligent Open Network) je popolna rešitev za integracijo procesov, saj na enostaven način povezuje Inforjeve rešitve z rešitvami tretjih ponudnikov. ION nudi enostavno in učinkovito nadgradljivo okolje, ki  bliskovito izboljša management izjem in dosega učinkovitost, kot je še niste videli.

IDM (Infor Document Management) je okolje, v katerem vzdržujete splošna pravila za kreiranje dokumentov, pa tudi vse dokumente. Zagotavlja delo z najnovejšimi in točnimi podatki ter sodelovanje med zaposlenimi.

Poslovna inteligenca oziroma Infor Business Inteligence pa omogoča, da pridobite dostop do vzorčnih analiz, zasnovanih na dobri poslovni praksi, ki uporabnikom v podjetju omogočajo monitoring in analizo učinkovitosti poslovanja.

V podjetju IN-INFORMATIKA bodo poskrbeli, da boste našli pravo kombinacijo rešitev za svoj posel. Več najdete na www.in-informatika.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Industrija 4.0

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več

CARPEDIEM d.o.o.

Soška cesta 17, 5250 Solkan, Tel: 05 330 00 50
Če ni na spletu, ne obstaja. To je vodilo potrošnikov, ko iščejo in se odločajo za nakup določenega izdelka ali storitev. Identiteta podjetja je neposredno povezana s spletno ... Več